- Konu Sahibi RockYourBody
kızlar saçım kahverengi, az once bu renge boyadım süresini bekliyorum bitsin fotograf koyucam : )

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar saçım kahverengi, az once bu renge boyadım süresini bekliyorum bitsin fotograf koyucam : )![]()
Tutmamış boyan :26: açıcı kullanmadın mı canım :26:
saçın kendi rengi miydi boya mıydı?
oksidasyon kremi nasıl bişey canım zarar verir mi ? bakır gibi renklerin üstüne tutucağnı düşünüyorum bende :) yeterki koyu renk olmasın,tutar:89:nefret ettiğim bir laftır ama boya boyayı açmıyorki canım ayrıca oksidasyon kremini neden kullanmadın ?
benimde saçlarım açık bakır şuan loreal küllü açık kumral yada sadece açık kumralla boyayayım diorum nasıl olur acaba..kolestonun küllüleri yeşil yansıma yapıyormuş..aslında bakırdan çok da şikayetçi değilim ama sade kumralın bakır rengi artırdığını söylüyorlar öylemi acaba?
nefret ettiğim bir laftır ama boya boyayı açmıyorki canım ayrıca oksidasyon kremini neden kullanmadın ?
benimde saçlarım açık bakır şuan loreal küllü açık kumral yada sadece açık kumralla boyayayım diorum nasıl olur acaba..kolestonun küllüleri yeşil yansıma yapıyormuş..aslında bakırdan çok da şikayetçi değilim ama sade kumralın bakır rengi artırdığını söylüyorlar öylemi acaba?
oksidasyon kremi nasıl bişey canım zarar verir mi ? bakır gibi renklerin üstüne tutucağnı düşünüyorum bende :) yeterki koyu renk olmasın,tutar:89:
Evet canım sadece kumral yani 7.0 bakırlık veriyo...7.1 küllü bile bazen bakır yansıma yapabiliyo...
Lorealin 8.1 ve 7.1 ini kullandım ancak benim turuncularımı azaltmadı. Eğer turuncu takıntın yoksa benim gibi loreal kullanabilirsin canım. saçlarımı yumuşacık yapmıştı çünkücanım loreal'in küllüleri iyiymiş die duydum..şunlara boyamayı düşünüyorum nasıl olur
![]()
![]()
lorealın açık kumralı ile açık küllü kumralını karıştırmayı düşünüyodum ama lorealin açık kumralını bulamadım küllü koyu sarısı var :44:
nefret ettiğim bir laftır ama boya boyayı açmıyorki canım ayrıca oksidasyon kremini neden kullanmadın ?
cannım sen koyu küllü sarı yaptın böyle oldu demek çok koyu deilmi ya bide çok mat duruyo
fotograf gozükmuyor