Saç Rengi ve Saç Boyama Loreal Excellence Creme - 8.1 Koyu Sarı Küllü

nefret ettiğim bir laftır ama boya boyayı açmıyorki canım ayrıca oksidasyon kremini neden kullanmadın ?
benimde saçlarım açık bakır şuan loreal küllü açık kumral yada sadece açık kumralla boyayayım diorum nasıl olur acaba..kolestonun küllüleri yeşil yansıma yapıyormuş..aslında bakırdan çok da şikayetçi değilim ama sade kumralın bakır rengi artırdığını söylüyorlar öylemi acaba?

oksidasyon kremi nasıl bişey canım zarar verir mi ? bakır gibi renklerin üstüne tutucağnı düşünüyorum bende :) yeterki koyu renk olmasın,tutar:89:

Evet canım sadece kumral yani 7.0 bakırlık veriyo...7.1 küllü bile bazen bakır yansıma yapabiliyo...

oksidasyon kremi nasıl bişey canım zarar verir mi ? bakır gibi renklerin üstüne tutucağnı düşünüyorum bende :) yeterki koyu renk olmasın,tutar:89:

canm ben set halindeki boya kutularının içindeki kremden bahsediyorum.ayrı olarak da satılıyor..%9 luk %6lık olur ya onları diorum..onu kullanmadığını zannettim ben..şunlar gibi

ama sadece bunları kullanarak da saç rengini açanlar var..zarar veriormu bilemiyorum bal köpüğü rengine kdr açıyor galiba rengi

Evet canım sadece kumral yani 7.0 bakırlık veriyo...7.1 küllü bile bazen bakır yansıma yapabiliyo...

canım loreal'in küllüleri iyiymiş die duydum..şunlara boyamayı düşünüyorum nasıl olur

lorealın açık kumralı ile açık küllü kumralını karıştırmayı düşünüyodum ama lorealin açık kumralını bulamadım küllü koyu sarısı var :44:

Lorealin 8.1 ve 7.1 ini kullandım ancak benim turuncularımı azaltmadı. Eğer turuncu takıntın yoksa benim gibi loreal kullanabilirsin canım. saçlarımı yumuşacık yapmıştı çünkü

Bakırın-kızılında bu kötülüğü var bikere boyatınca kurtulması zor benim de uçlarda oluşuyo turunculuk zamanında kızıl yaptırmıştım.Küllülerle kapatamazsınız.Evde kendiniz boyayacaksınız koyu tonlar daha iyi kapatır ama siz anladığım kadarıyla açık renkler istiyorsunuz.Ya da kuaförde saçınızı önce açtırıp sonra istediğiniz renge boyatacaksınız onlar zaten turunculuğu önlemek için yeşil boya koyuyolar hazırlanan boyanın içine o da evde kendinizin yapabileceği birşey değil.(Yeni üye olduğum için mesajına özelden yazamadım :)

canım mrhba saçlarını koyu küllü sarı yaptın bu renkmi oldu ayyy bu benim istedigim renk ya biraz daha açıgı yani çok güzel bana detaylı bi şekilde anlatırmısn tatlım

ben 2 yıldır kullanıyorum bu boyayı kapagın üstündekinin aynısı sac rengim şuan ilk boyamalarda birebir olmuyor ama boyadıkça benziyor bu arada bu rengi elde etmek istiyosanız boyamadan oncekı saç renginiz kesınlıkle siyah ve kahverenginden daha acık olmalı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…