- 29 Ağustos 2008
- 4.086
- 613
- 448
- Konu Sahibi hazal_diren
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eğer saçınız resimdeki renge çok yakınsa 7.43le boyadığınızda ilk zamanlarda kızılımsı olacaktır, birkaç yıkamayla kızıllıklar azalacak bakır rengi ön plana çıkacaktır.
bugün bu boyadan aldım saçlarımı en son bakır kahve boyamıştım biraz aktı, hemen hemen resimdekine benzer bir tona geldi saçımın rengi. eger sultan bakırı boyarsam saçım koyulaşacak mı yani :26:
Eki Görüntüle 357165
kızıl mı :44:
rengin numarası 7.43 yani kodlamaya göre kumral bakır dore oluyor, kızıl neden olacak :26:[/QUOT
adında bakır dorebile olsa ilk boyadığınızda kızılsız olması imkansız birkaç yıkamayla açılır ancak
bu renk bencede koyu çıkacakdır kozmetikçide bende dün gördüm isim sultan bakırı olunca bütün herkes o reyondaydıilk etapda koyu kızıl gibi olcağını dedi reyon görevlisi akmasıda pek olmaz dedi lorealler pek akmıyor ama 1 2 ay içinde bakır olur diyince aldılar acaba boyadılarmı bilmiyorum gidince sorcam görevliye şikayet aldımı diye renk konusunda
ben nedense gıcık oldum bu boyaya, normalde burda olmayan bir renkti bu. kutuyu bile değişmeden, türkçe bir yarım kutunun içine boyayı koyup adına da diziden dolayı revaçta diye sultan bakırı yazmışlar. bana yağmur yağdığı an sokakta beliren naylon şemsiyecileri anımsattı. üstelik dizideki kadının saçları bundan çok daha açık ve bu boya, zemin çok açık değilse gayet koyu tutar. bana 8.77 olan tarçın bakır, yine lorealın 8.43 açıksarı dore bakırı bile koyu ve kızılımsı turuncu geliyordu bu iyice koyu olur.
Sanki herkese yakisacak da..
Hürrem rengi kesinlikle cok acik zemin üzerine boyanmis 8.34. Paylasilan renk kumral zemin üzerine bile uygulansa koyu tutar ve Hürrem rengini vermez.
Simdi bir cok kadin hayal kirikligina ugrayacak... En iyisi boya numaralari ve sac boyama konusunda iyice bilgilenip öyle boyamak.
paylaştığınız için teşekkürler güle güle kullanınMerhabalar, ben dün akşam bu rengi denemiş bulunmaktayım. Harika oldu tam istediğim gibi oldu. Benim saç rengim bakıra dönmüştü, kızıldan aka aka herkesin hayran kaldığı bir bakıra sahip olmuştum, dip boyam geldiği için neye boyayacağıma şaşırdım, 7.43 sultan bakırını aldım binbir tereddütle ama oldu. asla kızıllık olmuyor saçta, tabi saçınızın rengi de önemli. Güneşte resmen Hürrem Sultan'ın turuncu karamelimsi bir renk gibi duruyor. Karanlıkta da hafif koyumsu bir hali var. Ama güzel, çok güzel hem de.:))