Saç Rengi ve Saç Boyama Loreal excellence 6.35 çikolata kahvesi kullananlar fikrinizi ihtiyacım var

petunya_87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2009
189
1
96
37
Ankara
en son saçlarımı 3 -4 ay önce loreal casting sıcak çikolata ile boyamıstım.fakat koyu kumral saçlarımı kızıllaştırmaktan başka bir işe yaramadı.şimdi loreal excellence 6.35 çikolata kahvesi rengini beğenip aldım fakat daha boyamaya cesaret edemedim.diğer çikolata kahvelerinin aksine bakırlığı yogun olan bır kahve gibi,boyayan varsa yardımcı olsun lütfennnnnnkaydirigubbakcemile2

Sende nasıl olur bilmiyorum ama benim saçımda turuncular var gibiydi onları kapamadı bllydi boyadığmda hala

aslında excellence iyi kapatıyor gibi.suan koyu kumral sacım tabe eski boyanın etkisi ile kızıllıklar var.aslında kızıllığı seviyorum çünkü beyaz tenliyim beni daha canlı gösteriyor.peki senin nasıl bır kahve olmuştu koyu mu açık mı?akannehir

Bende beyaz tenliyim ama o kızıllığı nedense bi türlü sevemedim ki boyadığımda istediğim gbii olmamştı ama yinede kötü durmuyodu . Koyu renk olmştu bnm

bende saçlarımı evde boyarken bu boyayı kullanıyordum, bende de kızıl yansıması olan bir koyu kahve tutuyodu, başta memnundum ama özellikle boya aktıkça ortaya çıkan o kızıllı renk beni rahatsız etmeye başladı, bıraktıma.s bu arada kendi rengim koyu kestaneydi

bakalım artık cesaretimi toplarsam boyayacağımeyvahedigeldismile önemli olan güzel bir kahve tonu tutması.artık çok kızıl olursa da kumralla geçerim üzerinden bir kaç ay sonra yapacak bişey yok:):) aslında kolestonun çikolata kahvesi çok güzel ama o boya saçlarımı çok fena yaptı. boyarken diplerinde yanma oldu kazık gibi oldu.sanki loreal daha iyi bakım yapıyor.boyadıktan sonra saç tellerimin kalınlaştığını hissediyorum.pırasa gibi ince telli saçlarım hacim kazanıyorfkaydirigubbakcemile2

Bu renk yapanlar resim ekleyebilir mi? yada bu renke açık ton bir renk ile karıştırsak nasıl olur fazla koyu olmasını engellemiş oluruz diye düşünüyorum.:)))

bence bu renkler için ideal excellence ama preference ın daha ayrıntılı renkleri war bu tonlar için ve tabiki daha etkileyiciii.ama kalıcı olması için de excellence harika

ben geçen yıl boyamıştım çok güzel bir renk ve doğal durmuştu bu yıl içinde tekrar boyayacağım .....
zemin kumraldı benim çok doğal bir kahve olmuştu ama tabi hafif kızıl yansımalı... beyaz tenli olanlara çok yakışan bir renk loreal excellence serisinden 6.35...
şimdilerde cansu dere ile yeniden moda oldu bu renk ama ben çok önce keşfetmiştim çünkü kutunun üstündeki renge hayran kalmıştım.... zemin koyu değilse aynı kutudaki rengi verir bilginiz olsun....
boyamaya ense diplerden başlayın yavaş yavaş yukarıya en son ön ve şakaklar dipler boyayı en kolay tutan kısımdır...... sonrada uçlar ve 20 dk bekletmek yeterli boyama bittikten sonra...

Son düzenleme:
Ben de bu boyayı aldım bugün uygularım, nasıl olcak merak ettim, bundan önce badem kahve ile boyuyordum, güzel yumuşak bir renk ama çabuk açılıyor rengi.

Ben de bu boyayı aldım bugün uygularım, nasıl olcak merak ettim, bundan önce badem kahve ile boyuyordum, güzel yumuşak bir renk ama çabuk açılıyor rengi.

canım bize haber ver muhakkak ya.benımde sacım acık kumral bu renk yapmak ıstıyorum cok koyu olur dıye korkuyorum kımısı oyle yazmıs sıyah gıbı oldu falan dıye.

Son düzenleyen: Moderatör:
Boyadım saçımı dün. Evet biraz koyu oldu, saçım kumral gibiydi, şimdi ise güneşte kızıl yansımaları olan küllü siyahımsı bir kahve. Cansu dereyle alakası yok, beklemiyordum da, sac rengim daha açık olsaydı olabilirdi. Bir yikamadan sonra değişeceğine inanıyorum, badem kahvede de öyle olmuştu, önümüzdeki günlerde fotoğraf yüklerim canım :)

Son düzenleyen: Moderatör:

canım peki sence benımkı daha acık olabılır mı? sacım acık kumral.bir de paketin içindeki oksidan kaçlık ona baktın mı?

canım peki sence benımkı daha acık olabılır mı? sacım acık kumral.bir de paketin içindeki oksidan kaçlık ona baktın mı?
saçın açık kumralsa daha açık olabilir senin, benimki de açılacaktır zaten 1-2 yıkamada. Oksidana bakmadım kutuyu da attım malesef. Boya kutusunda çok açık bakırımsı bi renk göstermişler, öyle olmuyor, ama senin paylastiğın bu resme yakın oluyor.

haklıymıssın valla kutudakıyle alakası olmuyormus cok daha koyusu.evet bencede açılır yıkaya yıkaya.öncekı sac rengın neydı kı?
Bundan önce aynı serinin badem kahvesiyle boyamıştım ve gitgide açılıp kızıl bakırımsı bi kumral olmuştu. Bu resimler yanıltmasın yine de, biraz soluk çıkmışlar, dışarda çektiğimden belki de. Normalde daha kahverengi.

anladım canım yardımların için çok teşekkür ederim eğer boyarsam bende resmını ekleyıp gösterırım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…