- Konu Sahibi petunya_87
-
Ben de bu boyayı aldım bugün uygularım, nasıl olcak merak ettim, bundan önce badem kahve ile boyuyordum, güzel yumuşak bir renk ama çabuk açılıyor rengi.
Boyadım saçımı dün. Evet biraz koyu oldu, saçım kumral gibiydi, şimdi ise güneşte kızıl yansımaları olan küllü siyahımsı bir kahve. Cansu dereyle alakası yok, beklemiyordum da, sac rengim daha açık olsaydı olabilirdi. Bir yikamadan sonra değişeceğine inanıyorum, badem kahvede de öyle olmuştu, önümüzdeki günlerde fotoğraf yüklerim canım :)
saçın açık kumralsa daha açık olabilir senin, benimki de açılacaktır zaten 1-2 yıkamada. Oksidana bakmadım kutuyu da attım malesef. Boya kutusunda çok açık bakırımsı bi renk göstermişler, öyle olmuyor, ama senin paylastiğın bu resme yakın oluyor.canım peki sence benımkı daha acık olabılır mı? sacım acık kumral.bir de paketin içindeki oksidan kaçlık ona baktın mı?
saçın açık kumralsa daha açık olabilir senin, benimki de açılacaktır zaten 1-2 yıkamada. Oksidana bakmadım kutuyu da attım malesef. Boya kutusunda çok açık bakırımsı bi renk göstermişler, öyle olmuyor, ama senin paylastiğın bu resme yakın oluyor.
Ben de böyle durdu ilk yıkamadan sonra, daha da açılır diye düşünüyorum. Bundan önce aynı serinin badem kahvesini kullanmıştım, o daha açık oluyor.
Eki Görüntüle 775003 Eki Görüntüle 775004
Bundan önce aynı serinin badem kahvesiyle boyamıştım ve gitgide açılıp kızıl bakırımsı bi kumral olmuştu. Bu resimler yanıltmasın yine de, biraz soluk çıkmışlar, dışarda çektiğimden belki de. Normalde daha kahverengi.haklıymıssın valla kutudakıyle alakası olmuyormus cok daha koyusu.evet bencede açılır yıkaya yıkaya.öncekı sac rengın neydı kı?
Bundan önce aynı serinin badem kahvesiyle boyamıştım ve gitgide açılıp kızıl bakırımsı bi kumral olmuştu. Bu resimler yanıltmasın yine de, biraz soluk çıkmışlar, dışarda çektiğimden belki de. Normalde daha kahverengi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?