• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Loreal excellence 6.35 çikolata kahvesi kullananlar fikrinizi ihtiyacım var

anladım canım yardımların için çok teşekkür ederim eğer boyarsam bende resmını ekleyıp gösterırım :)
Rica ederim, bugün arkadaşlarım gördü saçımı, pnlar da beğendi, yüzümüz biraz bronzlasiyor ya yazın, böyle olunca daha bi yakışıyor :)

Kızlar saçlarımı yeni boyadım Loreal excellence 6.35 çikolata kahveye.Saçlarım açık kumraldı nevacolorla boyamıştım.Şunu söyleyeyim benim gibi saçları açık kumral olupta koyu olur mu dıye tereddut edenler hıc etmesınler.Harıka bır renk cıkıyor ortaya.Hele benım gıbı beyaz tenlıysenız koşun gidin alın yerinde durduğunuz kabahat :27: Ben saçımda 20 dk beklettim.İsteyenler 15 dk falan da bekletir koyuluğuna siz karar verin ama bence 20 iyidir.Güneşte aynı bu tarz bir şey oluyor Cansu Dere'nin ki gibi.
cansu-dere-cannes-te.jpg

Normaldede harika kızılımsı kahvemsi sıcacık bir renk.Gözleriniz de kahve tonlarıysa oldu bitti bu iş :D

Selam kızlar ben esmer gibiyim yani kimisi bugday tenlisin diyo ama bence esmerim çok koyu tenli değilim ama. Saçlarım sıyah gibiydi yani koyu kahve.çok beyazlarım vardı kuaför kendi rengine boyadı tam da tuttu. Şimdi sizce bana yakısır mı çikolata kahve ya da hafif kızılımsı olayını seviyorum ben baya ama esmerim ya nasıl durur sizce? Tabi saç rengim de koyu istediğim gibi olur mu o da var yine koyu kalabilir. Yardımcı olursanız seviniriim ...

Arkadaşlar sürekli loreal excellance 6. 35ini kullanıyorum. Çok memnunum. Buyrun sizler için resmi paylasiyorum

Eklentiler

• 20150725_132049.webp
    20150725_132049.webp
    61,2 KB · Görüntüleme: 1.886
Back
X