Saç Rengi ve Saç Boyama Loreal Excellence 10 Çok Açık Sarı ve Peroksit Kullanımı

franny

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2012
29
1
86
Merhaba kızlar,

Geçenlerde saçını üç kez ard arda boyayarak mahveden ve ardından rengine dönemeyen sonradan olma aptal sarışın benim. Her neyse, saçım şu an böyle: http://www.cengizhankorkmaz.com/wp-content/uploads/2012/06/Doutzen-Kroes-236x300.jpg Dipleri de hafiften çıktı. İçimde iyi hislerle Loreal excellence 10 çok açık sarıyı aldım. Sonra dedim ki kutunun üstündeki gibi tutmaz, saçım zaten neredeyse eski rengine döndü. (Her gün banyo yaptım neredeyse) Gittim, koleston %9 luk peroksit aldım. Şimdi bana söyleyin, bunu nasıl kullanayım? Kendi oksidanı ve boyasını karıştırdığım gibi bunu da mı ekleyeyim? Kolestonla loreal birleşip saçımın içine etmez değil mi? Yani ne yapayım? Daha önce hiç oksidan eklememiştim.. Yardımcı olun nolursunuz, bu sefer aklımı kaçıracağım galiba.

Şu an aklımdaki kutunun içinden çıkan tüp boya, oksidan ve sonradan aldığım koleston oksidanı karıştırıp 30 dakika uygulamak, yanarsa denemeyin diye yazarım. Boyayı aldığımız yerde öyle söylediler, umarım bir şey olmaz. Olmaz değil mi?

neden 2 ölçü oksidana 1 ölçü boya kullanmak istiyorsundaha açık renk elde etmek için mi?

evet, daha açık renk elde etmek için. çok koyu sarıdan açık sarıya dönmez gibime geliyor. %9luk olduğu için mutlaka tutar sanırım. ama merak ettiğim farklı markaların ürünleri, ya da oksidan ve peroksit etkileşim içine girip saçımı heba eder mi?

sanmam kötü olsun, oksidan oksidandır..ister boyayı başka marka oksidanı başka marka kullan farketmez..
farklı marka diye birbirlerini kötü etkilemez merak etme..

oksidan ve sıvı peroksit aynı şey değil sanırım. %9luk sıvı peroksiti tüp boyayı ve oksidan kremi birlikte kullanıyorum o zaman ben, önceden bir tutama deneyip nasıl olduğunu yazarım. yardımınız için çok teşekkür ederim. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…