Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Rengi ve Saç Boyamaloreal excell10 hakkında bilgi ve palette 7.554 altın karamel!!!
palette 7.554 röflenin üzerine boyatsam nasıl olur? birde şu loreal excell10 boya hakkında bilginiz vamı sadece 10dakika bekletipmi yıkanmalı? haydi bilgili kızlar moralim çok bozuk saçlarıma taktım kafayı
altın karameli diyorsun sanırım, benim röflemde hiç etki etmedi dipten siyah saçlarım çıkmıştı siyah olan yerler kızılmsı bir kahwe oldu sarı olan yerler belli belirsiz çok hafif koyulaştı
palette 7.554 röflenin üzerine boyatsam nasıl olur? birde şu loreal excell10 boya hakkında bilginiz vamı sadece 10dakika bekletipmi yıkanmalı? haydi bilgili kızlar moralim çok bozuk saçlarıma taktım kafayı
ooy pıstıkım sen hala renk karar edemedin mi yaf,
cnm özelden hem bal köpüğünün, hemde alıxın koyu dore sarısınınbal badem diyede geçiyo)
resmini yollamayı düşündüm sana ama resim yüklediim site açılmıyo,
bildiiiniz başka bi site varsa söleyiverin bana:)