Bende bu yeni şampuanını merak ediyorum. Denemeyi düşünüyorum. Kullandıysanız yazar mısınız etkilerini ?Merhaba kızlar bugün Loreal Elseve arginine direnç x3 yoğun besleyici şampuandan aldım. Daha önce diğer pembe kapaklı serisini kullanmıştım. Şimdi turuncu kapaklı serisinden aldım bu daha geliştirilmiş olanı. İçinde nutri omega varmış.. Kullandıkça yorumlarımı yazıcam buraya. Eğer başka kullanan bayanlar varsa onlarında görüşünü almak isterim.
Eki Görüntüle 1489882
canım ben pek beğenmedim eski serisi daha iyiydi bence pembe kapaklı olan yaniBende bu yeni şampuanını merak ediyorum. Denemeyi düşünüyorum. Kullandıysanız yazar mısınız etkilerini ?
Onu da denemedim. Bu ilgimi çekmişti. Saç yapın nasıl ?canım ben pek beğenmedim eski serisi daha iyiydi bence pembe kapaklı olan yani
İnce telli, dipler yağlı uçlar kuru. 2 seriside saçlarımı yumuşacık yapmıyordu onu söyliyim, mutlaka saç kremine ihtiyac duyuyordum. Şimdi Restorex saç uzatan şampuanı keşfettim. Saçlarımı inanılmaz yumuşak yapıyor. Kokusuda cok tatlı. Onu tavsiye edebilirim içeriğide güzel.Onu da denemedim. Bu ilgimi çekmişti. Saç yapın nasıl ?
Benimde dipler daha yağlı uçlar kuru. Ama benimki çok elektrikleniyor. Ona çözüm bulamıyorum.İnce telli, dipler yağlı uçlar kuru. 2 seriside saçlarımı yumuşacık yapmıyordu onu söyliyim, mutlaka saç kremine ihtiyac duyuyordum. Şimdi Restorex saç uzatan şampuanı keşfettim. Saçlarımı inanılmaz yumuşak yapıyor. Kokusuda cok tatlı. Onu tavsiye edebilirim içeriğide güzel.
body shopta üzüm çekirdeği yağı serumu var duştan sonra nemli saçlarına uyguluyorsun böylece hem bakım yapıyor hemde elektriklenmeyi önlüyor, denedin mi?Benimde dipler daha yağlı uçlar kuru. Ama benimki çok elektrikleniyor. Ona çözüm bulamıyorum.
İlk kez duydum. Bende badem yagını düşünüyordum.body shopta üzüm çekirdeği yağı serumu var duştan sonra nemli saçlarına uyguluyorsun böylece hem bakım yapıyor hemde elektriklenmeyi önlüyor, denedin mi?
badem yağı daha çok saç derisini besler, susam yağı kepek,pullanma gibi şeylere daha iyi geliyor canım. ama badem yağınıda ekstradan katarsan hiçbir zararı olmaz.İlk kez duydum. Bende badem yagını düşünüyordum.
Teşekkurler ...badem yağı daha çok saç derisini besler, susam yağı kepek,pullanma gibi şeylere daha iyi geliyor canım. ama badem yağınıda ekstradan katarsan hiçbir zararı olmaz.