• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Loreal Efassor ile siyahtan kurtuldum :-)

bingi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2009
1
0
86
50
İstanbul
Saçlarım bayağı zamandır siyahtı ve ben de kızıl yapmak istiyordum.
Ancak saçlarımın yıpranmasını da istemiyordum. Bayağı bir araştırma yaptım ve sonunda saç rengi kusturucu almaya karar verdim. Burada bulduğum markaları tanımadığım için taaa Amerikadan bir ürün aldım. Color Oops diye neyse uyguladım ve saçım malesef sadece çoook hafif etkilendi. Sonra gittim buradaki kuaför boyaları satan bir yerden Selektive'in boya silicisini aldım ondan da sonuç alamadım. Moralim çok bozuldu okuduğum her yerde bu ürünler genelde işe yaramıştı. Muhtemelen benim saçlarım çok kalın telli ve inatçı olduğu için işe yaramadı neyse son çare olarak Loreal Efassor aldım. Siyaha Saçtan tamamen kurtulmak istediğim için 30 volümlük oksidasyon ile karıştırdım ve sonuççççç
evet nihayet siyah saçlarımdam kurtulmuştum. Gözlerime inanamadım Saçlarım o kadar hızlı açıldıki ben daha sürmeyi bitirmeden yıkamam gerekti.
Biliyorum çok uzun yazdım ama okuduğum kadarıyla bu sitede benim gibi siyah saçtan kurtulmak isteyen çok arkadaş var. onlarla deneyimlerimi paylaşamak istedim.
Loreal efassor'ü gittigidiyordan aldım. orada paketler tek tek satılıyor; tüm kutuyu almaya gerek yok.
Benim saçım yoğun ve uzun olduğu için 3 paket kullandım.
En önemlisi tek başına uygulamak zor hızlı davranmak gerek; bir arkadaşınızdan yardım isteyin.
Ayrıca saçınızı sık sık kontrol edin ben saçlarımı kıvırıp tokalamıştım; saçımın ısısı aniden artınca panik yaptım. Saçlarınızı sakın folyolamayın ve toplamayın.
Kontrollü gidin ki istemediğiniz bir sonuç oluşmasın.

tebrikler cnm :16: her şeyi kendilerinin bildiğini zanneden ama aslında hiçbirşey bilmeyen birtakım kuaförlere karşı çok büyük bir zafer..:65: gönülden kutluyorum seni..:71: yalnız merak ettiğim birşey var efassor dan sonra saç rengi nasıl bi hal alıyor orealdeki gibi sarı mı yoksa bir önceki saç rengine mi dönüyor..resim olsa daha iyi olurdu...:31:

Helal olsun maşallah bende güçlü benim saçlarımın bu hale gelmesi imkansızken kafayı yiyorum her saniye .Saçları kuaför bozuntusu yüzünden açıcıdan mafedilen biri olarak tebrik ederim seni Ayşegül arkadaşada katılıyorum güle güle kullan :nazar:

arkadaşlar ben dekoyu renk boyalı saçlarımı lorealin köpük boyası olan sublime mousse 800 doğal sarı ile boyadım oryelle açmak istemediğim için ama ilk boyamada karamel oldu.2. boyamada açık karamel.sizce bu saç sarıya doğru gider mi aynı renge boyadkça yoksa bu karamel sabitlenir mi?aslında kendi saçım kumral koyu kumral gibi.ona geri dönmeyi çok istiyorum ama saçlarım çok hassas korkuyorum bu açıcılardan ne olur yardım edin.kendi saçıma gelsem asla boya yapmıcam bir daha ya sadece aralara ışıltı o kadar :))))

Ancak saçlarımın yıpranmasını da istemiyordum. Bayağı bir araştırma yaptım ve sonunda saç rengi kusturucu almaya karar verdim. Burada bulduğum markaları tanımadığım için taaa Amerikadan bir ürün aldım. Color Oops diye neyse uyguladım ve saçım malesef sadece çoook hafif etkilendi. Sonra gittim buradaki kuaför boyaları satan bir yerden Selektive'in boya silicisini aldım ondan da sonuç alamadım. Moralim çok bozuldu okuduğum her yerde bu ürünler genelde işe yaramıştı. Muhtemelen benim saçlarım çok kalın telli ve inatçı olduğu için işe yaramadı neyse son çare olarak Loreal Efassor aldım. Siyaha Saçtan tamamen kurtulmak istediğim için 30 volümlük oksidasyon ile karıştırdım ve sonuççççç
evet nihayet siyah saçlarımdam kurtulmuştum. Gözlerime inanamadım Saçlarım o kadar hızlı açıldıki ben daha sürmeyi bitirmeden yıkamam gerekti.
Biliyorum çok uzun yazdım ama okuduğum kadarıyla bu sitede benim gibi siyah saçtan kurtulmak isteyen çok arkadaş var. onlarla deneyimlerimi paylaşamak istedim.
Loreal efassor'ü gittigidiyordan aldım. orada paketler tek tek satılıyor; tüm kutuyu almaya gerek yok.
En önemlisi tek başına uygulamak zor hızlı davranmak gerek; bir arkadaşınızdan yardım isteyin.
Ayrıca saçınızı sık sık kontrol edin ben saçlarımı kıvırıp tokalamıştım; saçımın ısısı aniden artınca panik yaptım. Saçlarınızı sakın folyolamayın ve toplamayın.

merhaba bingi lorael efasoru sorucaktımda saçlarım belim hızasında kac tane almalıyım ve bu saçı yıpratıyor mu dogrusu acıcı mı yoksa ılk sac rengınemı donduruoyor kullandıgında ve gıttı gıdıordan aldıgını belırtmıssın ben bulamadım hepsi kutu halınde ve co pahalı ne kadar yardımcı olursan cok sevınırım sımıdıden tesekkur

Benim saçlarimin kendi rengi kahverengi ben dogal rengimin ustune koyu kahve yaptim ama siyah gibi oldu eger efassor kullanirsam dogal rengime mi donerim yoksa normal acicilar gibi sacimi sari mi yapar ? Yardimci olursan sevinirim :)

Back
X