nevin_izm Aktif Üye Kayıtlı Üye 6 Eylül 2008 59 0 86 İzmir 12 Temmuz 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi nevin_izm #1 arkadaslar benim saçım koyu kahveydi arada kızıl yansımalar vardı,az önce casting kumralla boyadım,benim istediğim rengin biraz açılması,bakalım nasıl olcak,insallah istediğim bi ton olur,saçımla uğrasmak istemiorum artık (
arkadaslar benim saçım koyu kahveydi arada kızıl yansımalar vardı,az önce casting kumralla boyadım,benim istediğim rengin biraz açılması,bakalım nasıl olcak,insallah istediğim bi ton olur,saçımla uğrasmak istemiorum artık (
nevin_izm Aktif Üye Kayıtlı Üye 6 Eylül 2008 59 0 86 İzmir 12 Temmuz 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi nevin_izm #2 kızlar yıkadım saçımı ama yine kızıllık var ya küllü bi renge boyasam alır mı acaba kızıllığı
M maviminnos Aktif Üye Kayıtlı Üye 26 Haziran 2011 56 0 36 İzmir 12 Temmuz 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi nevin_izm #3 fotoğrafını ekler misin merak ettim nasıl çıktı diye lütfen
M maviminnos Aktif Üye Kayıtlı Üye 26 Haziran 2011 56 0 36 İzmir 12 Temmuz 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi nevin_izm #4 ben casting ile boyamıştım hiç boyanmış gibi durmadı birde ıslatmak lazımdı ama boya girmedi saçıma bile :))) beyazlarımda kapanmadı
ben casting ile boyamıştım hiç boyanmış gibi durmadı birde ıslatmak lazımdı ama boya girmedi saçıma bile :))) beyazlarımda kapanmadı