ben de 3 gün önce 700 kumrala boyadım ama beyazlarım az olmasına rağmen hiç kapatmadı. bitkisel olabilir ama tatmin sıfır!!!lmaz:
allah allah gerçekten çok şaşırdım çünkü ben saçlarımı castingin koyu kestanesiyle boyadım ve yıkayınca simsiyah bir renkle karşılaştım. şimdi saçımın rengi açılsın diye uğraşıyorum. demekki bu boyaya bulaşmamak gerek ya hiç boyamıyo ya da çok byuyo anlayamadım. bazı renkerde problem olabilir...
hayır canım regl fln değildim öyle olsam kuaförün kendi boyasında da sorun olurdu ama allahtan hiç bir problem olmadı sağlıklı bi halde çıkabildim ordan
belki senin boyadığın bu amonyaksız saçmalığından değildir çünkü yeni çıktı şubat ayında yoktu sanırım bu boya
saça göre de farklılık gösterir belki ama o şanslı kişi olacağınıza inanıyorsanız deneyin bence, aman dikkat...
arkadaşlar buradaki yorumları okuyunca biraz korktum ama yinede denemeye karar verdim. lorealin 630 ve 730 u karıştırdım. saçımda boya olmasına rağmen dipler ve uçlar aynı renk oldu. çok güzel ve ışıltılı oldu ayrıca yumuşacık oldu. yani kısacası memnun kaldım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?