Hadi yaa.. Aksine ben de çok memnunum, gerçekten yumuşacık, ipeksi, mis kokulu doğal bir sonuç veriyor. İçinde amonyak olmadığı için zaten saç renginde köklü bir değişiklik yapmıyor; beklentiler bu doğrultuda olunca sonuç fiyasko değil tam tersine harika oluyor. Onca yıldır çuval çuval para döktüm saç bakım maskelerine, yurtdışından getirttim kaç kere... Ama hiç bir maske bu boyanın saçımda yarattığı etkiyi yaratamadı. İnanılmaz bakım yapıyor ve ışıl ışıl oluyor saçım. Boyadıktan sonra saçlarıma dokunmaya doyamıyorum, mis gibi meyveli parfümü de cabası. Kutunun üstündeki renge bakarak değil, sizin saçınızın o an hangi renk olduğuna göre sonuç veriyor. Saç renginiz sarıysa, açık kumralsa bu serideki her renk tutar. Ama koyu kahveye boyalı bir saçı (atıyorum) bu serideki bal köpüğüne boyamaya kalkarsanız tutmaz tabi. Zaten bu boyada tutmaktan kast, belli belirsiz doğal gölgeler yaratması. Öyle dip boyası yapılabilecek bir boya değil. Ama kesinlikle saçın geneline muhteşem bir hava veriyor. Yüz kere de bin kere alırım bu boyayı, kime tavsiye ettiysem de fanatiği oldular sayemde..