Merhaba Arkadaşlar,
Bakır rengine olan hayranlığım bir gerçek. Bunun yollarını ararken maalesef daim olarak gittiğim kuaförüm bile her boyamasında aynı rengi tutturamıyor. Günümüz şartları pahalı da buluyorum kuaförleri, çok sık beyazları çıkanlar için tek çözüm yolu evde boyamak.
Neredeyse tüm markaları denedim. Hepsi ya akarak kalıcılığını kaybediyor yada rengi tutmuyor. Bilinçli boyamalardan bahsediyorum. Saçlarıma sıfırdan başlamak için kuaförde açtırdım ve üzerine açık bir bakır tonu geçmesini istedim. Devamını evde uygulamak için açılmış bir saçla da evden çıkamazdım
. Nitekim öylesine bir boyayla çıktım ilk yıkamada uçlar çok açık tuttu. Yıkadıkça da üstler bakır altlar sarı kaldı. Çıldırmamak an meselesi. Tekrar boyattım yine aynı şey. Bir çok boyayı da denediğim için Loreal pahalı bir marka ama insana istediğini de veren bir marka. Hep kurtarıcı boyam olmuştur. 6.45 sıcak bakır kahveye boyadım. İlk boyamada çıkan renge bende inanamadım koyu kızıl ! şok yani.
4-5. yıkamada kutunun kapağındaki rengi buldum bu benim içimi çok rahatlattı. Eğer evde boya yapıyorsanız benim önerim Loreal serisi olacaktır.
Danışmak istediğim şey şu sizce kapak fotoğrafındaki sıcak bakır kahveden sonra sultan bakırına boyarsam dipler çok açık eski boyalı olan yerler koyu tutar mı? yada tüm saçı aynı renk tonunda tuttururmuyum?
Size şu anki saçımın rengini de sunuyorum,