Saç Rengi ve Saç Boyama Loreal .6.41 fındık kahvesi yardım

sdktm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2010
2.223
613
163
Arkadaşlar benim saçımda önceden loreal köpük boya kumral vardı saçım koyu kahve siyaha dönük

loreal excellence 6.41 set olarak aldım az önce burada yoğun kızıllık yaptığını okudum doğru mu?

evde 9luk oksidan var bunu katmaya gerek var mı katılmasa da saçım açılır mı?

bilenler cevap verebilir mi 20 dakikaya kadar boyayacağım acil

canım aynı dert bende de var,saçlarım şuan sarı 6.41 aldım dün ve hala arştırıyorum çok koyu yada çok kızıl olurmu acaba

canım sen boyadın mı saçını bende 6.41 aldım araştırıyorum nasıl olur acaba saçlarım koyu sarı boyalı bu arada

bende de fındık kahvesi ve açık kahve saç boyaları var dolapta bekliyorlar.sdktm canım saçını boyadın mı?sonucu paylaşırsan bizlerde fikir sahibi oluruz

saçımı boyadım ek olarak oryali katmadım saçımın tepesi güzel açıldı tam kutudaki renk çıktı ama uçlar öyle olmadı pek farketmedi tam açılsaydı keşke renk güzel doktorlardaki elanın rengi gibi

saçı boyarken dipten boyamaya başladım dipleri bitirince uçlara geçmeden 4-5 dakikalık işim çıktı sonra dipleri boyadım belki fark ondan dolayıdır

tşkler sdktm böylece fikir sahibi olduk.canım saçını yıkadıkca rengi açılır belki.acaba ben biraz açıcı mı kullansam.

saçımı yıkadıkça rengi çok az açıldı ama kahverengi ışıltılı oldu güzel oldu doğal rengim gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…