benim gögüslerimde çok küçük olduğu için goldlongdayı hem diğer ürünlere göre uygun olduğu için 3 tane birden sipariş verip 3kutuyuda düzenli olarak kullandım ilk kutuda gögüslerimde acıyla birlkte şişmelr oldu sertleşti falan ama 3 kutuyu bitirdim ve eski haşine döndü 1 hafta içinde çok kötü bi ürün zten dışıda dandik hiç özenilmemş bi ürün benziyo çokpişmanım iyi kaliteli bişey alın daha iyi sonuçlar alırsınız belki bn yeni ürünler araştırıyorum şuan
canım bu tür ürünlerde devamlılık önemli bence birazda psikolojik olduğunun kanaatındayım olumlu düşünürsen oluyo tabii devam edeceksin belli bir süre kilo almakte çok etki ediyo ben aşırı zayıftım1.70 boyum 43 kiloydum son 1 ayda 3,5 kilo aldım göğüslerimde farketti etkili işe yara bişey alıp desteklemek istiyorum büyümelerini içeriği bakımından almayı düşünüyorum sen devam et etkileride yaz olur mu canım umarım istedğin boyuta gelirler:):Saruboceq:a.s.
Sitemizde bitkisel veya kimyasal medikal ürünlerle ilgili konu açılması yasaktır. Bu bölüm özellikle - başlıktan da anlaşılacağı gibi - sadece doğal göğüs büyütme yöntemleri ile ilgili konuları içerir. Bu nedenle konuyu kilitliyorum.