Longda Göğüs büyütücü krem

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben gecen yıl yetmişe almıştım ama sonradan fiyatı düşmüştür die düşünüyorum.ama tavsiye etmiyorum bende işe yaramadı:1no2:

merhaba meltem,
bana da özelden gönderebilirsen aldıgın siteyi cok memnun olurum.
şimdiden teşekkurler

günaydın
merhaba özelden msj attım ama sen özel mesajları kabul etmıyorsun sanırım gönderilmiyor. gelen özel mesajlara kapalı sanırım.bunu düzeltiğinde söylersen ben sana tekrar gönderirirm mesajı...

ben bu kremi 45 tl ye aldım yanında hediye olarakta dikleştirici maske veriyorlar.

ya bende çok araştırdım kremleri bi aktarda bana bunu tavsiye etmişti hatta ellerinde kalmamışş bende bunu almayı düşünüyorum ama daha tam karar vermiş deilim tabi demek 27 sin yaşında varmış hani yaaa az uzda diilll ama genedee büyütmüşşş ...

bende cok araştırdım ve en sonunda denemeden sonucunu bilemeyecektim o yüzden aldım. iyikide almışım etkisini gördüm. bence denemelisin yoksa nasıl bir sonuc alacagını bilemezsin.umarım kullanırsın ve etkisini görürsün.

haklısın herkes farklı birsey soyluyor ve karar vermek cok zor. bu kadar arastırmanın sonucunda istediğin sonuca ulasırsın umarım.

ActiBreast Göğüs Kremi'ni kullanan varmı aranızda birde meltem zahmet olmazsa banada özelden yazabilirmisin nerden aldığını şimdiden çok teşekkür ederimkaydirigubbakcemile4

ActiBreast Göğüs Kremi'ni kullanan varmı aranızda birde meltem zahmet olmazsa banada özelden yazabilirmisin nerden aldığını şimdiden çok teşekkür ederimkaydirigubbakcemile4
gunaydın
sana özel mesaj gondermeye calsıtım ama ozel msj alımına profılın kapalı sanırım. göğüs büyütücü olarak sadece longdayı kullandım. eger profılnden özel msj alımını acarsan tekrar gonderirim.

kızlar kullanan etkisi gören var mı?

merhaba
longda göğüs büyütücü krem kullandım ve etkisini gördüm. 3 aylık bir kullanım gerekiyor. düzenli olarak kullandıktan sonra sonuç alırsın. 3 aylık bır kullanım sonucunda 2 beden büyüme sağlıyor. longda krem yanında hediye olarakta dikleştirici maske hedıye verıyorlardı onunda kullandım ve göğüslerim büyürken bir taraftanda dikleştirici maske ile dolgun ve dik göğüslere sahip oldum. memnun kaldım. bazıları su sekılde dusunuyor gecıcı olarak dolgunluga sahıp oluyor dıye ama bende bu sekılde olmadı. hala göğüslerım dık ve dolgun bu mutlulugu yasamak cok güzel. hiç aklıma bıle gelmezdi ama artık ıstedıgım olçülerde göğüslerim var.

ben etkisini görmedim hiç bi şekilde.. nasıl kullandın sabah aksam mı?

Evet sabah akşam kullandım ve haftada 2 günde maskeyi kullandım.düzenli olarak kullanım cok önemli 3 ay boyunca ara vermemek gerekiyor. hiçbir etkisi olmuyor yoksa

Back