Longda Göğüs büyütücü krem

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
valla bi onu sölemio işte deu_lolitacım 2 beden 2 beden dio dikilio ama kullanmadan önce şu kadar cmdi şimdi şu kadar cm demio anlamadım valla reklemmıdır deil midir..........

valla bi onu sölemio işte deu_lolitacım 2 beden 2 beden dio dikilio ama kullanmadan önce şu kadar cmdi şimdi şu kadar cm demio anlamadım valla reklemmıdır deil midir..........

ben de bu kremi kullanıyorum.16 gün oldu başlayalı.son zamanlarda rezene,melisa ve ada çayı içiyorum.:içelim:son iki haftadır da hurma yiyorumcokacimcoook.bunların yanında keten tohumu yağı ile banyodan önce masaj yapıyorum(2 günde bir yani).evdeyken hiç sütyen takmıyorum,dar şeyler giymiyorum.bugün sabah uyanır uyanmaz aynanın karşısına geçip baktım, üst taraflarda dolgunluk hissettim.meziroyla ölçecektim ama nereye koyduysam bulamadım.regl olmama 12 gün var .demek bir şeyler işe yaradı ama hangisi etkili oldu bilemiyorum.bitki çayları mı ,krem mi yoksa masaj mı...yoksa hepsi birden miCADIARZUkrem bitsin ikincisini sipariş vericem.2 kutuyu bitirince net sonucu yazarıma.s.

arkadaslar bide fulirm die bı yag var ve cıdden buyutuomus cok arastırdım deneyen varmı acaba??

arkadaslar bide fulirm die bı yag var ve cıdden buyutuomus cok arastırdım deneyen varmı acaba??

fulirim in kokusu pek hoş değilmiş duyduğuma göre . o yüzden pek tutulmuyomuş.bu konuda da ayrı bir başlık açılmıştı .oraya bi bak istersengamyoncuiremsu

elanurcum beklioruz haberlerini

canım ilk kutuyu dün akşam itibari ile bitirdim.yenisini az önce sipariş verdim.1-2 güne kadar elimde olurmuş.dua edin de işe yaramaya devam etsin yaayerimseniben 2 beden büyüme diyo ama ben avucumu doldursun ona da razıyım kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

arkadaşlarr bu kremden şimdi fındık büyüklüğünde sürcez ya hanii iki göğüsede mi bi fındık büyüklüğünde yoksa her iki göğüse iki fındık mıı ahahaha nası anlattım yaa :sm_cool:

canım her bırı ıcın bı fındık buyuklugunde surulur cunku benım kullandıgım kremde oyle ben o sekılde yapıyorum ayrı ayrı yanı ıkısıne de fındık buyuklugunde yanı ıkı fındık bı surmedekaydirigubbakcemile3

bana bu sözcükler raklam gibi geldi açıkcası şakkıdı
sitede çok var reklam yapan :enbuyukkk:

elanur büyütsün bakalım bi
bencede reklam yok artık yaaa kadın kaç cm olduğunu hala sölemedi baksana başlamadan önce kaç cm di dioruz tık yok

şu yanında verilen şeyi nası kullanıoruz haftada bir mi ve ne kadar sürcez...

temem maske de hepsini bi anda mı sürcem bi paketii ayda bir yani :)) sen kullanıyo musun fenomen bu kremden kullanıyosan memnun musun.. ay ben hiç bi şi göremiom hala iki hafta olcak yeni başladım gerçi de hiç bişi hissetmiomm :))

canlarım ben kullandım ondan tam adı gold longda ama bi etkisini göremedim gerçi 1 kutu kullandım maskeyide kullanmadım anneme verdim opuyorumnanaktan

maske toprak gibikaydirigubbakcemile3 çamur kıvamına getirip sürüyosun bekliyosun bi süre yıkıyosun

merhaba arkadaşlar. aranıza yeni katıldım.. merak ediyorum bu kremi kullanıp faydasını gördüğünüzde, kullanmayı bırakınca eski haline dönmeyecekler miCADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…