valla bi onu sölemio işte deu_lolitacım 2 beden 2 beden dio dikilio ama kullanmadan önce şu kadar cmdi şimdi şu kadar cm demio anlamadım valla reklemmıdır deil midir..........
arkadaslar bide fulirm die bı yag var ve cıdden buyutuomus cok arastırdım deneyen varmı acaba??
elanurcum beklioruz haberlerini
arkadaşlarr bu kremden şimdi fındık büyüklüğünde sürcez ya hanii iki göğüsede mi bi fındık büyüklüğünde yoksa her iki göğüse iki fındık mıı ahahaha nası anlattım yaa :sm_cool:
merhaba
longda göğüs büyütücü krem kullandım ve etkisini gördüm. 3 aylık bir kullanım gerekiyor. düzenli olarak kullandıktan sonra sonuç alırsın. 3 aylık bır kullanım sonucunda 2 beden büyüme sağlıyor. longda krem yanında hediye olarakta dikleştirici maske hedıye verıyorlardı onunda kullandım ve göğüslerim büyürken bir taraftanda dikleştirici maske ile dolgun ve dik göğüslere sahip oldum. memnun kaldım. bazıları su sekılde dusunuyor gecıcı olarak dolgunluga sahıp oluyor dıye ama bende bu sekılde olmadı. hala göğüslerım dık ve dolgun bu mutlulugu yasamak cok güzel. hiç aklıma bıle gelmezdi ama artık ıstedıgım olçülerde göğüslerim var.
bana bu sözcükler raklam gibi geldi açıkcası şakkıdı
sitede çok var reklam yapan :enbuyukkk:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?