E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
-
merhaba hanımlar,,,
ben 1 aydır bu kremi kullanıyorum ve etkisini bu kısa sürede de olsa görmeye baslamak beni mutlu etti. gözle görülür büyüme ve toparlanma sağladı. kremin yanında hediye olarak verdikleri dikleştirici maske de toplanmasına neden oldu. biliyorum ki bu üründen memnun olmayan etkisini görmeyenlerde vardır ama etkisini görenlerde vardır. ben memnun kaldım. herkes de aynı etki göstermemiş olabilir. bende bu zamana kadar haplar gibi bircok sey denedim etkisini göremedim. bu kremde de cok büyük korkularım vardı. yinede kısa bir zamanda etkisini gördüm ve cok mutlu oldum. 3 aylık kullanım sonunda istediğim göğüslere sahip olacagıma inanıyorum. bu zaman içerisinde ne gibi degısıklıkler oldugu hakkında sizleri bilgilendiririm. sabah aksam 5 dk boyunca masaj yaparak bu kremi sürüyorum. tabiki düzenli kulllanmakta önemlidir. hemen pes etmemek gerekiyor. umarım kremi kullan herkes etkilerini görür. tavsiye ederim. cokkk mutluyum bu mutlugu herkesin yasamasını isterimm:teytey:dance:dance:
destekli kullanıyorum henüz 1 beden büyüme bu sekilde simdilik sadece toparlanma ve dikleşme oldugu için 75 beden cok sıkmaya basladı rahat edemedim ve 80 destekli takıyorum.malum dönemim değil benim böyle dönemlerde bile zaten göğüslerimde bir degısme olmuyordu. gözle görülür büyüme oldu. 3 ay sonunda 85 desteksiz kullanacagım sanırım. hayır soru sorabilirsin tabikide bende ne gibi etkileri oldugunu paylasmaktan mutlu oluyorum. krem ve dikleştirici maskeyi 45 tl ye aldım. etkileri mutlaka olacaktır bunlarıda paylaşacagım zamanla umarım sizlerde kullanır ve etkileriniz görürsünüz.
bende istiyorum hangi siteden aldın ? banada mesaj atarmısın ltf , inşh bendede güzel sonuçlar verir ..
tekrar göndermeyi deniyorum umarım gönderir ama kullanıcı panelinden ayarlar var sol tarafta ordan değiştirebilirsin herhalde.
günaydın dün aksam internette problem vardı ancak şimdi cvp verebiliyorum. ne kusuru olur mu hiç şimdi gönderdim özelden msjı.tmm cnm bişiler yapmaya çalıştım ayarlardan sanırım oldu , rica etsem tekrar denermisin ?
kusura bakma senide uğraştırdım ama çok sağol a.s.
günaydın dün aksam internette problem vardı ancak şimdi cvp verebiliyorum. ne kusuru olur mu hiç şimdi gönderdim özelden msjı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?