Longda Göğüs büyütücü krem

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU3

Ziyaretçi
merhaba hanımlar,,,
ben 1 aydır bu kremi kullanıyorum ve etkisini bu kısa sürede de olsa görmeye baslamak beni mutlu etti. gözle görülür büyüme ve toparlanma sağladı. kremin yanında hediye olarak verdikleri dikleştirici maske de toplanmasına neden oldu. biliyorum ki bu üründen memnun olmayan etkisini görmeyenlerde vardır ama etkisini görenlerde vardır. ben memnun kaldım. herkes de aynı etki göstermemiş olabilir. bende bu zamana kadar haplar gibi bircok sey denedim etkisini göremedim. bu kremde de cok büyük korkularım vardı. yinede kısa bir zamanda etkisini gördüm ve cok mutlu oldum. 3 aylık kullanım sonunda istediğim göğüslere sahip olacagıma inanıyorum. bu zaman içerisinde ne gibi degısıklıkler oldugu hakkında sizleri bilgilendiririm. sabah aksam 5 dk boyunca masaj yaparak bu kremi sürüyorum. tabiki düzenli kulllanmakta önemlidir. hemen pes etmemek gerekiyor. umarım kremi kullan herkes etkilerini görür. tavsiye ederim. cokkk mutluyum bu mutlugu herkesin yasamasını isterimm:teytey:dance:dance:

merhaba hanımlar,,,
ben 1 aydır bu kremi kullanıyorum ve etkisini bu kısa sürede de olsa görmeye baslamak beni mutlu etti. gözle görülür büyüme ve toparlanma sağladı. kremin yanında hediye olarak verdikleri dikleştirici maske de toplanmasına neden oldu. biliyorum ki bu üründen memnun olmayan etkisini görmeyenlerde vardır ama etkisini görenlerde vardır. ben memnun kaldım. herkes de aynı etki göstermemiş olabilir. bende bu zamana kadar haplar gibi bircok sey denedim etkisini göremedim. bu kremde de cok büyük korkularım vardı. yinede kısa bir zamanda etkisini gördüm ve cok mutlu oldum. 3 aylık kullanım sonunda istediğim göğüslere sahip olacagıma inanıyorum. bu zaman içerisinde ne gibi degısıklıkler oldugu hakkında sizleri bilgilendiririm. sabah aksam 5 dk boyunca masaj yaparak bu kremi sürüyorum. tabiki düzenli kulllanmakta önemlidir. hemen pes etmemek gerekiyor. umarım kremi kullan herkes etkilerini görür. tavsiye ederim. cokkk mutluyum bu mutlugu herkesin yasamasını isterimm:teytey:dance:dance:

göğüs ölçünüz kaçtı kaç oldu acaba :kahve:

75 bedendi göğüslerim su an toplandıgı ve dik oldugu için 80 beden kullanıyorum.

destekli mi desteksiz mi canım yani belirgin bir büyüme oldu mu ? malum döneminde değilsin dimi ? çok soru sordum kusura bakma ama bir ayda bir beden büyüme ilginç geldi de ?? bide fiyatı nedir bu kremin ?? teşekkürler..a.s.

destekli kullanıyorum henüz 1 beden büyüme bu sekilde simdilik sadece toparlanma ve dikleşme oldugu için 75 beden cok sıkmaya basladı rahat edemedim ve 80 destekli takıyorum.malum dönemim değil benim böyle dönemlerde bile zaten göğüslerimde bir degısme olmuyordu. gözle görülür büyüme oldu. 3 ay sonunda 85 desteksiz kullanacagım sanırım. hayır soru sorabilirsin tabikide bende ne gibi etkileri oldugunu paylasmaktan mutlu oluyorum. krem ve dikleştirici maskeyi 45 tl ye aldım. etkileri mutlaka olacaktır bunlarıda paylaşacagım zamanla umarım sizlerde kullanır ve etkileriniz görürsünüz.

destekli kullanıyorum henüz 1 beden büyüme bu sekilde simdilik sadece toparlanma ve dikleşme oldugu için 75 beden cok sıkmaya basladı rahat edemedim ve 80 destekli takıyorum.malum dönemim değil benim böyle dönemlerde bile zaten göğüslerimde bir degısme olmuyordu. gözle görülür büyüme oldu. 3 ay sonunda 85 desteksiz kullanacagım sanırım. hayır soru sorabilirsin tabikide bende ne gibi etkileri oldugunu paylasmaktan mutlu oluyorum. krem ve dikleştirici maskeyi 45 tl ye aldım. etkileri mutlaka olacaktır bunlarıda paylaşacagım zamanla umarım sizlerde kullanır ve etkileriniz görürsünüz.

satın aldığın siteyi bana özelden yazarsan sevinirim canım teşekkürler şimdidenopuyorumnanaktan

özelden msj attım umarım sende memnun kalırsın...

bende istiyorum hangi siteden aldın ? banada mesaj atarmısın ltf , inşh bendede güzel sonuçlar verir ..

bende istiyorum hangi siteden aldın ? banada mesaj atarmısın ltf , inşh bendede güzel sonuçlar verir ..

özel msj gödermeye calıştım ama göderilmiyor diyor sanırım özel msj gelmesini engellemişssin.

tekrar göndermeyi deniyorum umarım gönderir ama kullanıcı panelinden ayarlar var sol tarafta ordan değiştirebilirsin herhalde.

bu kremlerin etkisi hep geçici ya inanmayın kimin kremle göğsü büyümüş ve heep öyle kalmış ki ? niyetim kırmak değil ama sadece geçici olarak hormon veriyor göğüse tıpkı doğum kontrol hapı gibi :umursamaz:

herkes de aynı etkileri göstermiyor kiminde hiç işe yaramıyor ama ben memnun kaldım. bunu da paylaşmak istedim. geciçi olmus olsa eski haline dönmüş olrdu göğüslerim ve bunuda söylerdim.

1 ayda kalıcı bi çözüm alman imkansız :umursamaz:
ben kendim gittim ve konuştum satıcı en az 6 ay dedi kalıcı olması için ama yine de kesin değil bunlar dedi her yıl 2 şişe bitirmen gerekir flan dedi bağımlı gbi onla uğraşılmaz bence yerimseniben

ben sadece 1 aylık kullanım sonucunda ne gibi etkileri oldugunu yazdım. 3 aylık kullanım öneriliyor. bana bu kadar yetecegi söylendi.denemeye deger diye dusunerek aldım ve 1 ay da olsa etkilerini görmeye başladım. kalıcı olup olmadıgını da görecegiz.duzenlı olarak kullanımdan sonra sonucunun güzel olacagını bilmek bana yetiyor. etkisini gostermemiş olsaydı haklı olabilirdiniz. sabır gerekiyor.

tekrar göndermeyi deniyorum umarım gönderir ama kullanıcı panelinden ayarlar var sol tarafta ordan değiştirebilirsin herhalde.

tmm cnm bişiler yapmaya çalıştım ayarlardan sanırım oldu , rica etsem tekrar denermisin ?
kusura bakma senide uğraştırdım ama çok sağol a.s.

tmm cnm bişiler yapmaya çalıştım ayarlardan sanırım oldu , rica etsem tekrar denermisin ?
kusura bakma senide uğraştırdım ama çok sağol a.s.
günaydın dün aksam internette problem vardı ancak şimdi cvp verebiliyorum. ne kusuru olur mu hiç şimdi gönderdim özelden msjı.

önemli değil cnm etkisini görmen dileğiyle:)

merhaba meltem,
bana da özelden gönderebilirsen aldıgın siteyi cok memnun olurum.
şimdiden teşekkurler

Back