londrada yalnızlık!

Seleyna07

Nirvana
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2009
209
15
44
kızlar bunaldım önceleri sevıyordum ama son zamanlar bunaldım aklımı oynatıcam yok 3 sene oldu allahım bırtane candan bır dost arkadaş olmaz mı ınsanın hayatında olmuyor yok!var 2 tane ark.denırse mesafelı soğuk yabanıler ne bılım bız yada ben öyle deilim sıcak samımıyım ama buraya gelelı bende agresıfleştım,dayanmıyorum artık.....
bır kızım var onunla zamanım geçıyor....bırde mımarı tasarımcıyım ılk geldıgımde çalışıyordum bır mımarın yanında ama hamıle kalınca ayrıldım zaten kaynan yanında çok çektım şimdide bu yalnızlık!off
benım gıbı buarada yalnız olan yok mu?napıyosunuz?:KK43:

kızlar bunaldım önceleri sevıyordum ama son zamanlar bunaldım aklımı oynatıcam yok 3 sene oldu allahım bırtane candan bır dost arkadaş olmaz mı ınsanın hayatında olmuyor yok!var 2 tane ark.denırse mesafelı soğuk yabanıler ne bılım bız yada ben öyle deilim sıcak samımıyım ama buraya gelelı bende agresıfleştım,dayanmıyorum artık.....
bır kızım var onunla zamanım geçıyor....bırde mımarı tasarımcıyım ılk geldıgımde çalışıyordum bır mımarın yanında ama hamıle kalınca ayrıldım zaten kaynan yanında çok çektım şimdide bu yalnızlık!off

Sen londrada ben istanbulda yalnizim seni cok iyi anliyorum
bir tane cay icip sohbet edecek arkadasim yok benimde.
istanbula gelmeden once cok genis bir cevrem vardi. simdi burada kendimi dilini bilmedigim bir lkede gibi hissediyorum. dua ediyorum bir sebep versin Allah ve biri ile tanisayim diye aklimada baska birsey gelmiyor.

istanbula gelmeden once cok genis bir cevrem vardi. simdi burada kendimi dilini bilmedigim bir lkede gibi hissediyorum. dua ediyorum bir sebep versin Allah ve biri ile tanisayim diye aklimada baska birsey gelmiyor.

ah cnm ya senın bırazda olsa şansın var gıbı etrafında kolay tanışabıleceğin insanlar çok olur ya ben napım etrafım ıngılızlerle dolu turkler desen 45..50...70yaşlarında insanlar ne konuşursun ne anlatırsın!off annemı özledim evımı arkadaşlarımı,herşeyı....
bırde ne farkettım bılıyormusun eski arkadaşların gıbı yenı tanıştıklarında asla olmaz zaman geçsede olmaz dostum dıyeceğim tr de 5 tane var gerçek anlamda onlar gıbı asla birdaha arkadaşım olmayacak bılıyorum,acı ama gerçek sanırım.....
ne dıyım guzelım inşallah sende kapını çalan,ama senınde dengın bırılerı olur....

benden başka kimse yok anlaşılan :)aman olmasında herkezın keyfı yerınde olsun arkadaşlar....naparsın eskı dostluklar arkadaşlıkla zor edıniliyor şimdilerde önemli olan yalnızlığını insan bi kaç saatte olsa paylaşmak istiyor.....
ama hayatta herkez yalnız aslında...
neysekı aılemle mutluyum eşimle kızımla bunada şükür,ya o durumlarımda kötü olsaydı allahım...
neyse herkeze tekrar sevgiler :KK66:

valla londrada insan bulamassan hiç bi yerde bulamassın, tamam belki sürekli bir arkadaşlık bulamadın diyelim ama dışarı çık, gez o ki çalışmıyorsan, insanlar o kadar sıcak ki heran yeni farklı kültürden insanlarla tanışıyosun. gerçi bebeğin varmış rahatça gezemessin de. işin de güzelmiş, biran önce işine dön bebeğin 3 yaşına geldikten sonra nursery schoola gonder bence, ınsan çalışmazsa sıkılıyo, herşeyi kafasına takıyo. nerde kalıyosun londrada?

valla londrada insan bulamassan hiç bi yerde bulamassın, tamam belki sürekli bir arkadaşlık bulamadın diyelim ama dışarı çık, gez o ki çalışmıyorsan, insanlar o kadar sıcak ki heran yeni farklı kültürden insanlarla tanışıyosun. gerçi bebeğin varmış rahatça gezemessin de. işin de güzelmiş, biran önce işine dön bebeğin 3 yaşına geldikten sonra nursery schoola gonder bence, ınsan çalışmazsa sıkılıyo, herşeyi kafasına takıyo. nerde kalıyosun londrada?

vallaha cnm sendemı burda yaşıyosun sanırım hyr.öğrenci olsan dediğin doğru ama evliysen ve bırde bebeğin varsa zor işte.kızımı arada kreşe götürüyorum ama malum ıng.terenın havası nasıl bılıyosun sureklı yağmur rüzgar çocuklar hemen hastalanıyor....işim iyiyidi çalıştımda hamıle kalmadan once zaten 8 senedir tr de bı iş hayatım vardı evlendım geldım nıyeyse:)))
neyse benımde düşüncem o zaten kızım okula başlasın bende çalışcam tabıkı.....işte keşke kafama uygun bır ark.olsaydı oda burda işte zor!herkez bı duzen tutturmuş gidiyo maalesef.....

canim bende yaklasik 3 senedir burdayim diger yazilarimi gormussundur belki olesiye nefret ediyorum burdan bu sene kisa bi sure sonrada temelli donus yapicam gecen sene ciddi depresyon gecirdim yalnizliktan bende evliyim ve kizim var ogrenciler bol keseden atiyo masallah bende tek olsam gezer tozarim ama evli olunca hela bide cocuk varsa oyle haa deyince cikamiyosun iste ustelik benim kizimda cok buyuk sorunlar yasadi okula verdik hic alismadi okuldan nefret etti yaklasik 5 ay gitti alisir dedik cocuk agla agla mahvoldu suan calisiyorum ama degisen hicbisey yok bu kasvetli havadan ve soguk insanlarindan hala nefret ediyorum benim acimdan olmayinca olmadi iste zorla guzellik olmuyo malesef

seni anliyorum kirmizi burada olanlar hep yani duygulari paylasiyoruz ama hayati kendimize zehir etmeyelim.eminim bizi mutlu edecek seylerde var bu ulkede inan:KK51:yazin izine gittim trye ailemle ozlem giderdim ulkemin kokusunu icim ecektim ama inanirmisim izin gunu bitsin diye gun saydim ucak alcalirken londra semalarinda iste bu dedim.sana birsey soyleyeyimmi eger huzurun sagligin yerindeyse gurbetmis laf canim hayatin ve ani doyasiya yasamalisin.

ben geleli iki ay oldu. hiç türk arkadaşım yok. ne yalnız hissediyorum ne bunalım. ben de inanamıyorum kendime. :KK70: ama türk arkadaşlar edinmek istiyorum. eşim de yabancı çünkü :KK37:

ben geleli iki ay oldu. hiç türk arkadaşım yok. ne yalnız hissediyorum ne bunalım. ben de inanamıyorum kendime. :KK70: ama türk arkadaşlar edinmek istiyorum. eşim de yabancı çünkü :KK37:

:)bende öyleydım cnm ilk geldiğimde bayıldım fln..ama zaman geçtıkçe sıkıntı oluyor ınsan bır samımı ses sohbet arıyor!neyse sen iyisen tadını çıkar:KK66:buarada neredesın?çalışıyomusun cnm ?ben evdeyım kızıma bakıyorum :)

seni anliyorum kirmizi burada olanlar hep yani duygulari paylasiyoruz ama hayati kendimize zehir etmeyelim.eminim bizi mutlu edecek seylerde var bu ulkede inan:KK51:yazin izine gittim trye ailemle ozlem giderdim ulkemin kokusunu icim ecektim ama inanirmisim izin gunu bitsin diye gun saydim ucak alcalirken londra semalarinda iste bu dedim.sana birsey soyleyeyimmi eger huzurun sagligin yerindeyse gurbetmis laf canim hayatin ve ani doyasiya yasamalisin.

öyle cnm..bende aynı şeyı hissedıyorum gerçekten tr ye gıttımde bı sure sonra of evım dıyorum...benım tek sıkıntım işte samımı bır ses sohbet bır dost!başka bısey deil ...allaha şükür evimde eşimle çocugumla mutluyum en önemlısı huzurluyum...ama napalım dost bır sesıde aramıycam artık:)

canim bende londrada yasiyorum ve hic arkadasim yok.cok yalnizim.eylul de dogum yaptim 3.5 aylik bir oglum var.havalar soguk evden cikamiyoruz.patliycam sikintidan.bu sene tr de gidemedim hamilelikten.cok bunaldim

bende vaktiyle londrada edgware de yaşamıştım birkaç sene kadar..(okul-kurs olayları)

saat akşam 6da bütün kepenkler kapanır.. in cin top oynar,millet evine kapanır..
insanlar robot gibi duygusuzlar sanki..
hava hep kapalıydı.. gerçi ben severim kapalı havayı..
ne kadar sessiz bi şehirdi yarabbim..
ve ne kadar monoton..
bikaç komşuculuk girişimim olmuştu ilk zamanlar,mücver yapıp götürmüştüm,kapıyı açan ingiliz kadın ööölleeeee bakmıştı yüzüme..:KK53:bi buyrun dememişlerdi:KK47:
soğuklar vesselam:63:
soradan vazgeçmiştim komşu olayından,dost arayışından.. vs vs vs..

bende vaktiyle londrada edgware de yaşamıştım birkaç sene kadar..(okul-kurs olayları)

saat akşam 6da bütün kepenkler kapanır.. in cin top oynar,millet evine kapanır..
ve ne kadar monoton..
bikaç komşuculuk girişimim olmuştu ilk zamanlar,mücver yapıp götürmüştüm,kapıyı açan ingiliz kadın ööölleeeee bakmıştı yüzüme..:KK53:bi buyrun dememişlerdi:KK47:

kanka sen mücveri al bana gel ben direk yemeğe baslarım hiç yüzüne bakmam :KK60::KK60::KK60:

ve ne kadar monoton..

zıkkım ye deseydın:)))nasılsa anlamazdı...senınkı ıyımış ya annemde yenı taşınan bırılerı vardı yanımızd aonlara kısır goturdu tbagımda yenıydı cok guzel:)))kısırı yedıler ama tabak gelmedı...eşim dediki unutun bunlar onu hedıye gorurler belkıde tabagı coktan atmışlardır getırmezler:))onlarında adetı saygı duymak gerek:))))
buarada evet ne dost u ondan geçtim abı kafa dengı 1kişimi olmaz...hepsi köylü naciye ya...buaraya önceden gelen turk hatunların hepsi almış başını salmışlar kendılerini,ay bu kdr medenıyetsız olunmaz..hyr anlamıyorum ne işinız var ozaman burda ?yıllar olmuş ingilizce bile 2 kelıme bılıyolar...ee kimle arkadaşlık edıcem ben....hepsi bı mal gibi yaaaa...çıldırmak içten deil offff...neyse takmıyom artık

tabak elimde öylece kapıda dikiliyorum,düşün..:KK53:
bakıştık bi 3-5 dakika.. içimden dedim,ulen ne bakıyosunuz ki öyle,işte mama getirmişim,alcan tabağı,teşekkür etcen,bıyır gel içeri bi kahve ikram edelim dicen..
ama nerdeee..
ben açıklama yaptım; dedim türkiş food işte :KK64:
tamam dedi ve tabağı aldı ve benim tabak da anneninki gibi geri gelmedi vallahi..:KK58::KK9:

Son düzenleme:

ya kızlar geniş bir eile ve arkadaş çevresi olan biri olarakçok içime battı mesajlarınız burası kocaman bir aile kk varben varım derim sizler için arkadaş olarak kaydedin görüşelim mesafeler önemli degil ki gönüller bir olsun mühim olan o samimiyeti sıcaklıgı hissetmek msn tel görüşüğrüm dertlerim dinlerim sizleri ve çok ciddiyim öpüldünüz şapır şupur

tabak elimde öylece kapıda dikiliyorum,düşün..:KK53:
bakıştık bi 3-5 dakika.. içimden dedim,ulen ne bakıyosunuz ki öyle,işte mama getirmişim,alcan tabağı,teşekkür etcen,bıyır gel içeri bi kahve ikram edelim dicen..
ama nerdeee..
ben açıklama yaptım; dedim türkiş food işte :KK64:
tamam dedi ve tabağı aldı ve benim tabak da anneninki gibi geri gelmedi vallahi..:KK58::KK9:

oyy allahım tabaklar aşkınaaa:))))evet cnm dediğin gibi giden tabağa deil deilde soğuk insanlar...napsın millette haklı kime güveneceksin bu zamanda...neyse kızlar burdan görüşğyoruz işte arada oda yeter..öpüldünüz

X