Lolita lift i kullanan var mı?

Ben yıllar önce d&p den almıştım, kurabiye gibi kokuyordu yanlış hatırlamıyorsam, fazla sıkmadığın sürece ağır olmaz bence

Sen çok sevdiysen, etrafındakileride rahatsız etmiyosa kullan :) Nedense ben ne ismine nede kokusuna hiç ısınamadım tarzım değil :)

ben 2 yıl önce kullandım..aynen kendimi ısırasım geliyordu..ama ikinci şişeyi alma ihtiyacı hiç hissetmedim çünkü baydı. biraz cocuksu geldi sanırım..

kızlar ben bugün D&P den lolita lift aldım testerına bayıldım 9 saattirde gitmedı kolumdan kokusu koklayıp duruyordum ama evde sıktığımda kokusu böyle nanemsi gibi kokuyor değişik geldi sanki acaba kokunun dağılmasımı gerekıyor sıktıktan sonra :S

Sen çok sevdiysen, etrafındakileride rahatsız etmiyosa kullan :) Nedense ben ne ismine nede kokusuna hiç ısınamadım tarzım değil :)
sizin en begendiginizz kokular nedir peki ?? kullandıgınız da adı mutlaka sorulan parfümler oldumu olsysa paylasır mısınızz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…