• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lolita lift i kullanan var mı?

Ben yıllar önce d&p den almıştım, kurabiye gibi kokuyordu yanlış hatırlamıyorsam, fazla sıkmadığın sürece ağır olmaz bence

Sen çok sevdiysen, etrafındakileride rahatsız etmiyosa kullan :) Nedense ben ne ismine nede kokusuna hiç ısınamadım tarzım değil :)

ben 2 yıl önce kullandım..aynen kendimi ısırasım geliyordu..ama ikinci şişeyi alma ihtiyacı hiç hissetmedim çünkü baydı. biraz cocuksu geldi sanırım..

kızlar ben bugün D&P den lolita lift aldım testerına bayıldım 9 saattirde gitmedı kolumdan kokusu koklayıp duruyordum ama evde sıktığımda kokusu böyle nanemsi gibi kokuyor değişik geldi sanki acaba kokunun dağılmasımı gerekıyor sıktıktan sonra :S

Sen çok sevdiysen, etrafındakileride rahatsız etmiyosa kullan :) Nedense ben ne ismine nede kokusuna hiç ısınamadım tarzım değil :)
sizin en begendiginizz kokular nedir peki ?? kullandıgınız da adı mutlaka sorulan parfümler oldumu olsysa paylasır mısınızz

Back