ben de bu kokuyu çok beğendim,
meyan kökü çiğeği kokuyor, sarışın beyaz tenlilerin parfümü daha çok öyle satılıyor
çiçek ağırlıkta bir kokusu var..
ama bir test etmek lazım herkesin zevki farklıdır
lolita çiçek kokmuyor ki.Çiçek kokularını sevmem.Bende her iki kokusu da var.Klasiği şeker ve vanilya kokuyor. L'si ise portakallı kurabiye kokuyor.biraz da beyaz çikolata kokuyor.ama hafifleyince hindistan cevizi ve vanilya kokusuna döndü benim tenimde.Eşim en çok bu parfümümü beğeniyor:90: ama çiçekle alakası yok.
Evet çiçekle alakası yok bende hiç sevmem çiçek kokularını lolita lempcka benim ''İşte Buuuu'' dediğim parfümdür hayranımmm hastayımm kokusunaaaa Vanilya ağırlıklı bir kokudur ama tabi herkesin ten kokusuna göre parfümün kokusuda değişir o yüzden denemeden almamak gerekir..
kızlar mizu nokta com sitesinde Lolita Lempicka Feminine Bayan Parfüm Set - EDP 30ML + Vücut Losyonu 50ML sadece 34.90 lira. sipariş ettim hemen .ilgilenen varsa baksın derim. siteyi araştırdım da güvenilir bi site, çiçeksepeti'ne aitmiş zaten.
Lolitaa :) Şişesine kanıp 30 ml 50 tl görünce aldığım kokulardan biri. Açık mavi edp bendeki kendi sitesine girersen mor şişeli lolitayı da görürsün birçok çeşidi var. Bendeki anason ağırlıklı rakı gibi kokan bir parfüm öyle övüldüğü gibi de kalıcı değil. Baya beyaz tenliyimdir. :) Sürdükten bir saat sonra anca kiraz kokusu gibi oldu tenimde şimdi baktım evet kiraz içeriyormuş... :) Ben sevmedim ne zaman sıksam beğenilmedi... Şeker kokusu severim pralin içeren çok hoş bir koku önereyim sana lolitadan çok daha güzel buram buram kokuyor ve her sıktığımda beğeniliyor. Carolina Herrera-CH :) Bunu da dene bence.