• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lolita lempicka

songa84

BARBİ BEBEK NİŞANLANDI !
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2008
2.375
1
116
İstanbul
arkadaşlar bugün ykm de indirime girmişti bu parfüm. 30 ml liği 35 tl ye aldım. çok beğendim.harika bir koku. şişesi ise çok şirin bişey.mor bir elma. aranızda kullananların olduğunu okumuştum. bu bitince açığını kullanmayı düşünüyorum. dp de aslına uygunu varmıdır acaba ? bilen arkadaşlar yardım edebilirmi

kullanılırsın canım dp de var fıyatlarıda uygun

canım bende ikiside var orjinali ve dp, ama kesinlikle aynı kokmuyorlar, dpyi kullanamadım duruyor, orjinaline ise bayılıyorum , bence indirimi bekle denk geldikçe orjinalini al, az sık ama orjinal kullan

ikisi birbirinden çok farklı kokuyor cnm d&p de ki daha tatlı kurabiye gibi başka bir lolita nın taklidi d&p deki senin aldığının değil cnm

kızlar selam bugün lolita lempicka nın 30 ml si markafonide indirimde 38 tlye.
ben sipariş verdim sizde kaçırmayın:)

arkadaslar ben kokuyu bilmiorum aslında gördm markafonide ama lolita var bi de si lolita var yani biri mavi dieri yavruazı renkte hangisi daha güsel ki?

arkadaslar ben kokuyu bilmiorum aslında gördm markafonide ama lolita var bi de si lolita var yani biri mavi dieri yavruazı renkte hangisi daha güsel ki?

canım ben mor olanı kullanıyorum çok memnunum ve çok güzel indirimleri oluyo 30 ml.38tl oluyo genelde venüs parfümeriden aldım bendeolumunekankayizsmile

Back