Lolita Lempicka Fleur defendeu/ Lolita Lempicka Sweet

bade_22

Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2015
210
54
18
36
Kizlar dün okadar aradan sonra Lolita Lempickayi görünce bakmadan gecemedim yanliz dikkatimi sisesi cekti. Sisesi biraz farkliydi. Benim bildigim lolitanin kartonu yesildi. Dünki ürünün kartonu mordu.
Sonra eve geldim internete okadar arastirdim ama birsey bulamadim. Sonradan kizin bana yanlis testeri getirmis olabilicegi aklima geldi. Paketin icindeki parfümün Lotlita Lempicka Fleur defendeu olmasi gerek. Yesil renkli elamin yani.
Bu arada Lolita Lempicka sweet'de cikmis. Buda kirmizi bir siseye sahip.
Aranizda bu iki parfümü kullanan varmi ?

Canım ben hiç macera arama derim. En güzeli mor şişede olanı. Lolita Lempicka feminine. Birde Lolita Lempicka L var oda güzeldir. Tarçın,vanilya,portakal karısımı gibi kokar. Portakallı tarcınlı kek gibi.

Evet bende mor sisede olani kullanmistim canim. Diyer kast ettiginde kalp seklinde olan sise degilm? onuda almayi düsünüyordum ama malesef üretimden kalkmis.

Evet bende mor sisede olani kullanmistim canim. Diyer kast ettiginde kalp seklinde olan sise degilm? onuda almayi düsünüyordum ama malesef üretimden kalkmis.
30 mllik şişelerini hala bulabilme ihtimalin var canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…