kızlar 2 gündür yokum yaa özledim siziyarında yokum ama yakında gelecem:) yalnız lolita konusu çpluk çocuk konusuna dönmüş hehe :) eee parfümlerden ne haber alan varmı başka
bizim iki tarafta çok hırlı değil ki!herkes biraz kaçık ve hiper?-tatlicadiarzu-özellikle baba ve anneanne karışımı!adam zaten bunalıma girdi sorma ya:1shok:!?unutmadan bugün parfümlere baktım armani çok hoşuma gittia.s!bende güzel durdu!eşime koklattım çok seksi dedi nedense?!CADIARZU
derinim zatii armani çok seksidir, bak sana birde 212 yi tavsiye ederim mannak bişiiii :lepi:
kocana onuda koklat, sana dicek hatun para hiç mühim değil sen hemen bunlardan birer tane al dicek :roflol: :roflol:
hatta o alıp getirecek sana sırnaşık şey sırnaşık şey
tebi kzımmmm sen sandınız armanıyı dehset bır kokusu var su parfümlerden tekkkkkkk sırada geçerim yaaaa...
alcam oni kesin!a.sbirde şu viktor rolf nasıl ki?onu da unuttum sormayı!:..:uhm:
ayyyy evet onu bende çok merak ettim, geçen gün gurbik sööledi dimii :1shok:
bende bakçaktım unuttum, dur bugün ben bakayım ona laelaelaelaelae
evet gurbaa söylemiştia.s!ben bugün çıkamıyorum:1no2: hava kötü kızım da hasta biraz!sen bakarsan süper olur!...:lepi:
bakarım derinim sen merak etme:teselli:
ama kötü haber : pazartesiden önce yazamamkii kafamçokkarıştı
bu akşam sevildeyim:jeyyar:
bana da bişiler al selin yolarım sacını başını
napçen kız sevilde süslü pakizeeeee delikafadulden
hem para yok diyon, hem borç gırtlakta diyon
hemde sevil diyon:1shok:
kır kıçını otur bakem yerinee :mymeka: :mymeka: :mymeka:
kızlar ya armani red indirimi bitniş ya. alan varmı bari?
valla derincim armani she yi beğeniyorsan çakma al derim orjinall aynı.. teyzeme aldım şok oldu:) hatta orjinalden daha kalıcı diyebilirim.ilk sıktığında tam aynı gibi durmuo biraz farklı gibi ama 5 dk. sonra üreticisi bile ayırt edemez :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?