lolıta da ucuzluk....

kızlar 2 gündür yokum yaa özledim sizi yarında yokum ama yakında gelecem:) yalnız lolita konusu çpluk çocuk konusuna dönmüş hehe :) eee parfümlerden ne haber alan varmı başka

günaydın kızlara.s.!napalım arada konu kayıyor aslında alakasız değil CADIARZUparfümün benim hayatımda göstereceği etkileri konuşuyoruz!armaniyi de alacam kesin!yerimseniben

derinim zatii armani çok seksidir, bak sana birde 212 yi tavsiye ederim mannak bişiiii :lepi:

kocana onuda koklat, sana dicek hatun para hiç mühim değil sen hemen bunlardan birer tane al dicek :roflol: :roflol:

hatta o alıp getirecek sana sırnaşık şey sırnaşık şey

kız bak ona bakmayı unuttum:1no2: eve gelince aklıma geldi! bugün çıkacaktım hava yağmurlu!armani kalıcı bir koku:1rolleyes: o kadar koku sıktım dün armani hepsinin içinde baskındı:hooray: bir deD&G güzelleşti durdukça!kocam isterse almasın :1closedeyes:ben kendi kendime alırım ya harçlıklardan!mühim olan benim beğenmiş olmam!

tebi kzımmmm sen sandınız armanıyı dehset bır kokusu var su parfümlerden tekkkkkkk sırada geçerim yaaaa...

alcam oni kesin!a.sbirde şu viktor rolf nasıl ki?onu da unuttum sormayı!:..:uhm:

ayyyy evet onu bende çok merak ettim, geçen gün gurbik sööledi dimii :1shok:
bende bakçaktım unuttum, dur bugün ben bakayım ona laelaelaelaelae

ayyyy evet onu bende çok merak ettim, geçen gün gurbik sööledi dimii :1shok:
bende bakçaktım unuttum, dur bugün ben bakayım ona laelaelaelaelae

evet gurbaa söylemiştia.s!ben bugün çıkamıyorum:1no2: hava kötü kızım da hasta biraz!sen bakarsan süper olur!...:lepi:

evet gurbaa söylemiştia.s!ben bugün çıkamıyorum:1no2: hava kötü kızım da hasta biraz!sen bakarsan süper olur!...:lepi:

bakarım derinim sen merak etme:teselli:
ama kötü haber : pazartesiden önce yazamamkii kafamçokkarıştı

napçen kız sevilde süslü pakizeeeee delikafadulden

hem para yok diyon, hem borç gırtlakta diyon
hemde sevil diyon:1shok:

kır kıçını otur bakem yerinee :mymeka: :mymeka: :mymeka:

bu akşam sevildeyim:jeyyar:

bana da bişiler al selin yolarım sacını başını

napçen kız sevilde süslü pakizeeeee delikafadulden

hem para yok diyon, hem borç gırtlakta diyon
hemde sevil diyon:1shok:

kır kıçını otur bakem yerinee :mymeka: :mymeka: :mymeka:

merhaba kızlarrr!a.s.gittin mi kız selin sevile :uhm:ayy kafiyeli de oldu?gezmek de parayla değil ya neler baktın anlat bakiiim!...a.s

valla derincim armani she yi beğeniyorsan çakma al derim orjinall aynı.. teyzeme aldım şok oldu:) hatta orjinalden daha kalıcı diyebilirim.ilk sıktığında tam aynı gibi durmuo biraz farklı gibi ama 5 dk. sonra üreticisi bile ayırt edemez :))

geçenlerde bende baktım gerçekten fark yok gibiydia.s orjinal almayacam bu sefer elimdekiler bitene kadar!...

üstünde durdukça gerçekten hiç fark olmuyor:) ama benim çok hoşuma gitmiyor o koku ben armani red whıte ı daha çok beğeniyorum d&p den baktım ona ama o orjinaline pek benzemioyo.. yoğun karabiber kokusu aldım onda:) ah ah bide bvlgari amethyste in çakmasını bulsam :)

ulan bnm istediğim yoktu kimseye bı b.k alamadım kendımede alamadım benm şimdi aklımda blgrının onıa sı war pembe şişe dehset bir koku hastanın üstündeydi sordum ne die:roflol:çok cadıyım yaaa.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…