lolıta da ucuzluk....

kızlar günaydın!a.s.gerçi siz bugün uğramazsınız değil mi :1no2lsun yine de iyi pazarlar!dün bir milyoncular var ya eşimle benim kıza oyuncak almak için girdikgamyoncuiremsu oraya anammm bir de ne göreyim çakma parfüm standı:1shok: hemde 5 lira koluma sıktım bir iki tane hala kokuları çıkmamışa.s çok iyi yapmışlar yahu almadım ama çok şaşırdım!....:uhm:
selinciğim lolita güzel de ne bileyim ilk sıkışta tarçınlı bi kokusu var ya o bayıyor beni:bbo: ama sonra iyi oluyo!...yerimseniben

günaydın cnm...pazar yokuz evet zaten bwen bir pazar günleri girmiyorum
ama lolita güzel cnm ben sewiyorum.artık baharatlı koku kullanmıcam yaa sefgilim semioşakkıdı

günaydın cnm...pazar yokuz evet zaten bwen bir pazar günleri girmiyorum
ama lolita güzel cnm ben sewiyorum.artık baharatlı koku kullanmıcam yaa sefgilim semioşakkıdı

evet erkekler çok hoşlanmıyo baharatlı kokulardan!a.sbenim eşimde pek sevmedi!...:1no2:

kızlaaaarrrrrr günaydıııınnnnn hihoyyyt
ben geldiiimmmm, napıyonuz bakem, bensiz neler kaynaıyonuzzz sengözlerimebaksanab

hala aynı fiyatlara satılıyor ben mor olanına baktım dün ilk sıktığımda beğenmemiştim ama sonradan koku çok güzelleşti bugün almaya gidicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…