ben forumda çok yeniyim. tam 8 gün önce ameliyat oldum. ameliyattan önce forumda deli gibi öncesi/sonrası/haftalık/aylık fotoğrafları görmeye nasıl ihtiyaç olduğunu yaşadığım için albüm oluşturacam. düşünen arkadaşlara rehber olması açısından. yalnız belli bi sayıda yorum yapmam gerekiyomuş:) bu arada ameliyatımı malatyada bilge bey'e oldum. çok rahat geçti. ilk günler acaba küçük mü oldu" düşüncesi bende de mevcuttu fakat zamanla ve okudukça anlıyo ki insan gerçekten doktorlar olabilecek/olması gereken cc yi koyuyorlar. benim boym 163, kilom 52 filan. 250cc kondu. ancak kilo-boy kombinasyonu da yetmiyo cc kararı için. meme dokusu var mı yok mu, omuzlar geniş mi.. bunlar da kararı etkilemeli. aksi durumda bi bayan gözüyle zayıf bi gövdede 2 kocaman memenin pek hoş görünmeyeceği kanısındayım:) bende az da olsa meme dokusu vardı ve konabilecek ve de yakışacak olan cc 250 oldu. ameliyat sırasında 3 size getirttik. ama doktorum 225,275 i değil 250 yi uygun gördü. ki zaten ameliyat öncesi görüşmede büyük istemediğimi söylemiştim. şu anda hamile olan bir ablamın nasıl sıkıntılar yaşadığını gördüğüm için ilerisini de düşündüm..şu anda çok memnunum. ödemim fazla yok çünkü kas altı yapılmadı. ödemler geçince çok küçülmeyeceklermiş ve de daha da şekilleri oturacakmış. 8.günüm. ve yardımcı olması açısından ara ara koyacam fotoları.
insan gerçekten de şimdiye kadar neden ve neyi bekledim diye soruyor kendine. çok şükür atlattım o süreci.. artık izlerin kaybolmasını bekleme vakti:)
herkese sevgiler..
insan gerçekten de şimdiye kadar neden ve neyi bekledim diye soruyor kendine. çok şükür atlattım o süreci.. artık izlerin kaybolmasını bekleme vakti:)
herkese sevgiler..