- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.679
- 748
- 49
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
Ellerine emeğine sağlık canımYarışmada bol şans diliyorum
Ellerine sağlık canım, yarışmada başarılar diliyorum.
Off süper görnuyor Ellerine saglik :)
tesekkürlerEllerine sağlıkk yarışmada başarılar dilerimmm
Tesekkürler canimEllerine sağlık canım başarılar dilerim
Ellerine sağlık canım çok güzel görünüyor mumları da yaksaydın keşke romantik romantikMerhaba arkadaşlar enfes ve bir o kadar lezzetli bir tarifle karşınızdayım
Türkiyemden herkese Selam
Bu tarifle içine garnitür harici ıspanak ta koyabılırsiniz
Tavuk Sarma( Lokum Gibi)
Eki Görüntüle 2169468
Malzemeler
- 1 tavuk göğsü fileto kesilmiş
Marinesi İçin;
- Kişi sayısını siz belirleyin
- 1 çay bardağı sıvı yağ
- 1 yemek kaşığı yoğurt
- 2 diş sarımsak
- 1 çay kaşığı pulbiber
- 1 tatlı kaşığı köri
- 1 tatlı kaşığı kırmızı toz biber
İç Harcı İçin;
- Tuz
Üzerinin Sosu için
- Bezelye patates havuç garnitürü
- 1 yemek kaşığı domates salçası
- 2 su bardağı su
Tarifi Yapılışı
- 2 yemek kaşığı sıvı yağ
Muhteşem lezzette bir ana yemek lokum gibi yumuşacık dokusuyla kesinlikle çok seveceksiniz hiç tereddüt etmeden deneyin derim
hemen tarife geçelim
Eki Görüntüle 2169470
- Tavukların lokum kıvamında yumuşacık olması için geceden marine etmek şart, bunun için çukur bir kaba fileto kesilmiş tavuklar ve marine malzemeleri alınır iyice harmanlanır üzerini streçleyip 1 gece buzdolabında dinlendirilir.
- Ertesi gün garnitür tuzlanır ve
Eki Görüntüle 2169469
- Tavuklar düz bir zemine serilir uç kısmına bir kaşık garnitürden koyulur ve rulo şeklinde sarılıp açılmaması için kürdan batırılır sabitlenir bu şekilde diğer tavuklara da aynı işlem uygulanır.
Eki Görüntüle 2169471 Eki Görüntüle 2169472
Eki Görüntüle 2169478
- Uygun bir tepsi veya borcama dizilir üzerinin sosu için ayrı bir kapta salça ve su eritilir tavukların üzerine gezdirilir 200°C fırında üzerleri kızarıncaya kadar pişirilir
Servise hazır
Eki Görüntüle 2169473 Eki Görüntüle 2169474 Eki Görüntüle 2169475 Eki Görüntüle 2169476 Eki Görüntüle 2169477
- muhteşem lezzeti kesinlikle denemenizi tavsiye ederim.
Şimdiden Afiyet olsun ツ ღ ღ
vaşşşşşş, bir de bana katıl diyorsun, şimdi yine poşette tavuk yapsam ki düşünüyorum, katılsam herkes benimle dalga gecer, hadi yarın 20 km. gidip mangallık alsam ve mangal yapsam, bu tariflerin yanına bile yakışmaz benim mangalım. medal falan hayal yani bana. zaten zayıfım o yarışmalara da katılamıyorum. sadece O bag yarışmasına katıldım. kimbilir belki muhteşem çanta bana çıkar, ama ben şanssızım.... hayat sağlık versin bana, başka bir şey istemiyorumEllerine emeğine sağlık canımYarışmada bol şans diliyorum
Merhaba arkadaşlar enfes ve bir o kadar lezzetli bir tarifle karşınızdayım
Tavuk Sarma( Lokum Gibi)
Eki Görüntüle 2169468
Malzemeler
Marinesi İçin;
- 1 çay bardağı sıvı yağ
- 1 yemek kaşığı yoğurt
- 2 diş sarımsak
- 1 çay kaşığı pulbiber
- 1 tatlı kaşığı köri
İç Harcı İçin;
- Tuz
Üzerinin Sosu için
- 2 su bardağı su
Tarifi Yapılışı
Muhteşem lezzette bir ana yemek lokum gibi yumuşacık dokusuyla kesinlikle çok seveceksiniz hiç tereddüt etmeden deneyin derim
hemen tarife geçelim
Eki Görüntüle 2169470
- Tavukların lokum kıvamında yumuşacık olması için geceden marine etmek şart, bunun için çukur bir kaba fileto kesilmiş tavuklar ve marine malzemeleri alınır iyice harmanlanır üzerini streçleyip 1 gece buzdolabında dinlendirilir.
Eki Görüntüle 2169469
- Tavuklar düz bir zemine serilir uç kısmına bir kaşık garnitürden koyulur ve rulo şeklinde sarılıp açılmaması için kürdan batırılır sabitlenir bu şekilde diğer tavuklara da aynı işlem uygulanır.
Eki Görüntüle 2169478
- Uygun bir tepsi veya borcama dizilir üzerinin sosu için ayrı bir kapta salça ve su eritilir tavukların üzerine gezdirilir 200°C fırında üzerleri kızarıncaya kadar pişirilir
Servise hazır
Eki Görüntüle 2169473 Eki Görüntüle 2169474 Eki Görüntüle 2169475 Eki Görüntüle 2169476 Eki Görüntüle 2169477
gönülden başarılar diliyorum. elinize emeğinize sağlık.
cok tesekkürlerEllerine sağlık canım, yarışmada başarılar diliyorum.
Tesekkür ederim bu isin en kötü yani bu olsa gerekEllerine saglik kuşummlokum gibi olmus hakikaten birde tadina bakabilsek
Ellerine sağlık canım ,davet sofraları için güzel bir yemek olmuş,başarılar dilerim.Merhaba arkadaşlar enfes ve bir o kadar lezzetli bir tarifle karşınızdayım
Tavuk Sarma( Lokum Gibi)
Eki Görüntüle 2169468
Malzemeler
Marinesi İçin;
- 1 çay bardağı sıvı yağ
- 1 yemek kaşığı yoğurt
- 2 diş sarımsak
- 1 çay kaşığı pulbiber
- 1 tatlı kaşığı köri
İç Harcı İçin;
- Tuz
Üzerinin Sosu için
- 2 su bardağı su
Tarifi Yapılışı
hemen tarife geçelim
Eki Görüntüle 2169470
Eki Görüntüle 2169469
Eki Görüntüle 2169478
Servise hazır
TesekkürEllerine sağlık canım ,davet sofraları için güzel bir yemek olmuş,başarılar dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?