Gebeliğe Hazırlık Lokoroskopik infertile ameliyatı olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

EsraHakan32

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2018
1
2
1
38
Merhabalar,
3 yıllık evliliğimden sonra bebek planlaması yaparken tüplerimin birikin kapalı diğerininde yarım yamalak açık olduğunu öğrendim bu süreçten hemen sonra lokoroskopik infertil ameliyatı yani tıkanık olan tüplerim açıldı hatta ufak bir kist varmış o bile alındı,başıma gelmez dedim ama geliyo işte .Sonraki süreçte sitreslide olsa doktorun bana bu ameliyatın %40 yüzdesi ile hamile kalabilirsin demesşne ragmen bu ameliyatı oldum.Tüp bebeğe kanalize olmuştum ameliyattatn sonraki ilk adetim benim son adetim oldu ,çok şükür tüp bebeğe gerek kalmadan suanda 8 haftalık hamileyim.Bu formları çok okudum ama yılmadım.Bu ameliyattan korkmayın bekleyin sabirla ve inatla,umudunuzu kaybetmeyin.

Canim benim kaç gündür burda taaa yıllar önceden kalma laparoskopi geçirenlerin yada ameliyat denilen kişilerin hikayelerini okumuştum.. bana da 10 gün önce gittiğim doktor tani amaçlı laparoskopi yapalim, sıkıntı olursa çözeriz şu an yapılacak bisey yok dedi. Benimde 2 yıldır olmuyor. Ramazandan sonraya bırakalım dedik eşimle, maliyetide var biraz çünkü. Sen nerde oldun ne zaman oldun, bide ameliyattan ne kadar sure sonra hamile kaldin yazar mısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…