ankara etlik lokman hekim hastanesi elif terziye gidiorum şimdilik memnunum daha önce gidenler varsa yazsın lütfen nasıl bir doktor 14 haftalık bebeğim cinsiyet kıza benzio dedi tecrübelimi
ankara etlik lokman hekim hastanesi elif terziye gidiorum şimdilik memnunum daha önce gidenler varsa yazsın lütfen nasıl bir doktor 14 haftalık bebeğim cinsiyet kıza benzio dedi tecrübelimi
ben aynı hastanede aysun hanıma gidiyorum elif hanım için gayet tecrübeli diyorlar gayet iyiymiş. BEnim elif hanımı tercih etmeme sebebim çok yoğun olması hastane zaten kalabalık elif hanım daha da kalabalık. Ayrıca benim doktorum da gayet iyi
yanlış hatırlamıyorsam 20. haftada belli oldu ve eyüp ekiciye gitmiş o söylemişti kız diye aysun hanım da 2 kere onayladı. ben şimdi 36. haftadayım doğumu da bu hastanede lokman hekimde yapıcam yaklaşık 2 aydır gidiyorum bu hastaneye yoğun olmasının dışına bi olumsuzluk görmedim inşallah doğumda da böyle olur
nilüfer sana çok sorum var doğuma elif hanımın kendisi girio demi sancı çekerken yanında eşin oluomu buna izin varmı nasıl bir doktor bn yeni basladım biraz anlatırmısın elif hanımı ben 4 ayda 4 kilo aldım biraz fazla dedi doğum anında yaklaşımı nasıl sorularıma cvp verirsen çokk sevinirim arkadasım
nilüfer sana çok sorum var doğuma elif hanımın kendisi girio demi sancı çekerken yanında eşin oluomu buna izin varmı nasıl bir doktor bn yeni basladım biraz anlatırmısın elif hanımı ben 4 ayda 4 kilo aldım biraz fazla dedi doğum anında yaklaşımı nasıl sorularıma cvp verirsen çokk sevinirim arkadasım
kendisi giriyor ama ben sezeryanla dogum yaptım sancıda çekmedim eş konusu hakkında bişey diyemeyecegim kilon fazla dediyse fazladır banada fazlasıyla kilo almışsın sezeryan olursan iyileşmen zor olur dedi dedigi gibide oldu valla