Lokman Hekim hastanesi Elif hanıma gidenler yardım edinnn!!!

bluenight06

Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2015
285
176
37
Merhaba arkadaşlar,

gebeliğimin 24. haftasndayım etlik zubeyde kadın doguma gidiyorum ama dogumu orda yapmak istemiyorum. Lokman hekimde Elif hanımı önerdiler. giden var mı yenilerde? muayene ücreti ne kadar ?dogum ücreti ne kadar ? yorumlarınızı beklemekteyım. şimdiden teşekkürler...

etlik zübeyde hanıma bende gidiyorum sırf dosyam olsun belki doğumu orada yaparım diye ama hiç içime sinmiyor..ayriyetten sincan lokman hekime gidiyorum pakize eylem arı şeker hanıma..muayene ücretleri 45 tl..ayrıntılı usg 228 tl..epidural sezeryan 2000 tl civarında tutuyormuş ...şunu da bilmemiz lazım hastanenin yenidoğan ünitesi varmı bu çok önemli her ihtimali düşünmek lazım

yendoğan unitesi çok önemli evet ALLAH korusun bir sıkıntı olsa devlete sevk ediylarmıs olmayan hastaneler. şimdi etimesgutta etimed de emel hanıma randevu aldım. orayı da bi araştırıcam . hayırlısı olsun hepimiz için...

Arkadaşlar ben daha bugün üye oldum ve 32 haftalık hamileyim hala karar veremedim ilk doğumunda çok kötü şeyler yaşadım çok korkuyorum bu arada ankarada oturuyorum Lokman hekime gittim benim istediğim doktorlar dolu Zahide Küçük var ona gittim bu doktora giden varsa yazabilirmisiniz

Bende Zahide Küçük hanıma muayene oldum. Çok memnun kaldım. Hatta doğum paketi diye bir uygulamaları varmış onu bile aldık. Kendisinde takıp olan arkadaşlarım çok memnun kaldılar. tavsiye ederim sizede.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…