- 30 Aralık 2022
- 419
- 606
- 29
-
- Konu Sahibi merlinurse
ben yaptırdım çok kolay bir işlemArkadaşlar bu işlemi yaptıran kimse yok mu?
Yanıt verdiğiniz için çok teşekkür ederim özelden mesaj yazabilir miyim birkaç bir şey sormak istiyorum.ben yaptırdım çok kolay bir işlem
Merhaba benim de rinoplasti sonrası 35 gün oldu ve eşitsizlik var. Ne kadar süre geçmesi lazım bu operasyonun yapılabilmesi içinben yaptırdım çok kolay bir işlem
Bir de memnun kaldınız mı sonuçtanMerhaba benim de rinoplasti sonrası 35 gün oldu ve eşitsizlik var. Ne kadar süre geçmesi lazım bu operasyonun yapılabilmesi için
Bende merak ediyorumBir de memnun kaldınız mı sonuçtan
İşlem hakkında bilgi verir misiniz memnun musunuz ?ben yaptırdım çok kolay bir işlem
ben burun kanatlarımı biraz daralttırdım. Doktor klinikte lokal anestezi ile yaptı hemen normal hayatıma döndüm bir hafta içerisinde de dikişler alındıİşlem hakkında bilgi verir misiniz memnun musunuz ?
Merhaba bende bu işlemi düşünüyorum hangi doktora oldunuz özelden bilgi verebilir misinizben burun kanatlarımı biraz daralttırdım. Doktor klinikte lokal anestezi ile yaptı hemen normal hayatıma döndüm bir hafta içerisinde de dikişler alındı
tam olarak ne yapiliyor? öncesi ve sonrasi resmi yollarmisiniz?ben yaptırdım çok kolay bir işlem