• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

LOKAL ANESTEZİ İLE BURNU UZATMA, BURUN UCU İNDİRME (fotoğraflı)

teraziburcu123

Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2019
441
86
18
ED54DA89-9880-47DF-AF44-2627FFB1AFEC.jpeg

LÜTFEN OKUYUN :KK43: :KK43:
kızlar merhaba ben burun ameliyatı 2. ayımdayım.. olmaz olaydım.. burnum önden 2 santimetre gibi duruyor, yandan da öyle çok kısa kaldı uzun suratıma
burnum yandan ve önden domuzdan farksız duruyor.. hayat enerjimi yedi

corona yüzünden evden çıkmadığım için sevinir hâle geldim
baya ince deriliyim, doktor 95-100 derece kaldırdım diyor ama nafile benim kendi burun ucum zaten 95 dereceydi olsa öyle dururdu
ince derili burunlarda burun ucu 1,2 milimetre iniyormuş sadece, ne yapacağım ben?
ben burun ucumu 6. ayımda lokal anestezi ile indirmek istiyorum ve uzatmak istiyorum
acaba böyle bir ameliyat geçiren ya da burun ucu benimle aynı olan var mı?

Eki Görüntüle 2621854

kızlar merhaba ben burun ameliyatı 2. ayımdayım.. olmaz olaydım.. burnum önden 2 santimetre gibi duruyor, yandan da öyle çok kısa kaldı uzun suratıma

Sadece

baya ince deriliyim, doktor 95-100 derece kaldırdım diyor ama nafile benim kendi burun ucum zaten 95 dereceydi olsa öyle dururdu
ince derili burunlarda burun ucu 1,2 milimetre iniyormuş sadece, ne yapacağım ben?
ben burun ucumu 6. ayımda lokal anestezi ile indirmek istiyorum ve uzatmak istiyorum
İnce derili olanlarda 1,2 mm inecegi dogru mu acaba nerden duydunuz? 🤦🏻‍♀️

İnce derili olanlarda 1,2 mm inecegi dogru mu acaba nerden duydunuz? 🤦🏻‍♀️

internetten tonla video izledim ince deriliyim diyip de 1. ay ve 1. yıl görüntüleri neredeyse aynı burun inmemiş milimetrik oynuyor

plastik hekim( 1. yılı henüz) kuzenim bile ince deriyi daha inik yapıyorlar ki çok inmeyeceği için kalkık kalmasın diye diyince ümidim tamamen bitti
ben de çok iyi doktor arayışlarına girdim, mutlu gözükmeye çalışmaktan bıktım aileme karşı
sizin kaçıncı ayınız ve kadar indi?

çok mu beğendiniz? neden ki benim estetik algıma göre berbat ötesi beğenilecek tek bir yanı yok
Yuzunuz net olarak gozukmediginden altın oraninizi bilememem ama yandan fındık gibi bir burun goruyorum yuzunuz minyon anladigim kadariyla.Ince derideki ilerleyisi hic bilmiyorum ama burun asla kisalik olarak ayni kalmaz yandan burnum bu sekildeydi suan uzadi yani 1 yil coktan doldu

Yuzunuz net olarak gozukmediginden altın oraninizi bilememem ama yandan fındık gibi bir burun goruyorum yuzunuz minyon anladigim kadariyla.Ince derideki ilerleyisi hic bilmiyorum ama burun asla kisalik olarak ayni kalmaz yandan burnum bu sekildeydi suan uzadi yani 1 yil coktan doldu
Bana ameliyattan sonraki ilk halini ve suan uzamis halini atarsaniz cook dua ederim☺️☺️

Eki Görüntüle 2621854

Şuan nasılsın

Back