Lokal anestezi ile ameliyat?

LostSoul18

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2015
61
2
28
Merhaba arkadaşlar. Hafta sonu burnundan lokal anestezi ile basit bir operasyon geçireceğim. ama aklıma takılan bi soru var. Ameliyata girerken sanırım mavi bisey giyiliyor. Üstündeki kıyafetleri çıkarıyor muyum? Yada en azından iç camasirlarim kaliyormu? Yardimci olursanız sevinirim .

Tatlım evden çıplak gitmeyeceğine göre orda sana söylerler, çıkarıp çıkarmamak gerektiğini. Benim bildigim ic çamaşırı haric çıkıyor ama hemşireler seni yönlendirir, gecmis olsun

eşim de burun ameliyatı oldu sadece üstünü çıkardı uzun mavi önlük giydi
altında iç çamaşırı kaldı
ama genel anesteziydi

Cevaplarınız için tesekkur ederim. Genel anestezide hepsinin çıktığını biliyorum ama lokalden amin değildim aslında. sadece iç çamaşırı kalıyormuş diye duymuştum ama merak ettiğim sutyenin çıkıp çıkmadığı. :/

Cuma günü lokal anestezi ile bir operasyon geçirdim. Taze taze söyliim. Sütyen çıkıyor alt çamaşır çoğu zaman kalıyor. Sonda falan takılacaksa ya da ameliyat batın bölgesindeyse çıkartıyorlar onu.

ben burun ameliyatına girerken üstümü çıkarttım altımda eşofmanım durdu genel anestezi aldım
üstte birşey olmaması gerekiyor ama

Genel anestezi ile ameliyat oldugumda ic camasiri dahil herseyimi cikardilar. Lokal anestezi ile kulagimin arkasinda kist vardi onu alirkende tum kiyafetimin ustune mavi onluk gecirdiler

Burun vs gibi ameliyatlarda genellikle çıkartmalarını istemiyoruz. (alt çamaşırı) Onun dışında genel prosedürde bütün çamaşırlar çıkarılıp önlük giyiliyor.

2 ay önce burun ameliyatı geçirdim de cesaretinizi tebrik ediyorum,öldürseler lokal olmazdım
Evet iç çamaşırı sütyen kilot falan ne varsa çıkarttırmışlardı bana
Önlüğüde straplez olucak şekilde üstten sıyırmışlardı bişeyler takmışlardı
Ben genelle oldum ama

lokalde alt çamaşırı çıkarttırmayabiliyorlar ama sütyen çıkıyor. genelde tamamen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…