• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lojman/Asker esleri bi bakin

kiymetsizyazilar

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2024
49
19
3
Kizlar esim tskda uzman cavus ve tayinimz doguyaa çıktı lojman puanini varmis onu bilmiyorum su anda esimde gorevde pekte konusamiyorz:(bu lojman puanina nerden bakiliyor ben lojman cikmasini cok istiyorum tabi hayirlisiyla lojman puani neye gore veriliyor 2 tane cocugumuz var

Lojman puanına siz bakamazsınız. TSK sitesinde kendi sicil numarası ve ona ait şifreyle ancak kendisi bakabilir. Herhangi bir bilgisayardan o sisteme giriş yapamazsınız zaten.

Kizlar esim tskda uzman cavus ve tayinimz doguyaa çıktı lojman puanini varmis onu bilmiyorum su anda esimde gorevde pekte konusamiyorz:KK43:bu lojman puanina nerden bakiliyor ben lojman cikmasini cok istiyorum tabi hayirlisiyla lojman puani neye gore veriliyor 2 tane cocugumuz var
Puana eşiniz bakabilir. Benim eşim 1 buçuk yıldır görevdeydi. Puanı düşüktü. Lojman çıktı. -1 çıktı tabii. Çok rezillik çektik ama buna şükür.

Back