Lohusayken korkutulma

Tugra111

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2021
23
4
1
25
20 gunluk bebegim var dun gece uyumadi huysuzlandi annem yanina yatirmis uyumus ende suan evde yanlizim ve korktum

Son düzenleme:
20 gunluk bebegim var dun gece uyumadi huysuzlandi annem yanina yatirmis uyumus annemde gece sabaha kadar korkutmuslar ruyamda bebegi almaya calisiyolardi dua okudum hep dedi bende suan evde yanlizim ve korktum
Sacmalamayin lutfen. Lohusayken korkutulmanin dogumdan sonra olusan bir vitamin eksikliginden kaynaklandigi ispatladi, hangi vitamindi hatirlamiyorum simdi. Annenize ne oluyorsa?

20 gunluk bebegim var dun gece uyumadi huysuzlandi annem yanina yatirmis uyumus annemde gece sabaha kadar korkutmuslar ruyamda bebegi almaya calisiyolardi dua okudum hep dedi bende suan evde yanlizim ve korktum

Allah bağışlasın ; güle güle büyütün bebeğinizi. Anneniz okumuş , siz de okuyun dualarınızı , manevi olarak güç verir.

Annenizin anlattıkları biraz etkilemiş sizi , bir de size muhtaç küçük bir can olunca kaygılanmışsınız.

Sacmalamayin lutfen. Lohusayken korkutulmanin dogumdan sonra olusan bir vitamin eksikliginden kaynaklandigi ispatladi, hangi vitamindi hatirlamiyorum simdi. Annenize ne oluyorsa?
Sen ne olduğunu anladım mı? Rüyayı anne mi görmüş, kadın mı?

Evet :)

Sakin olun lütfen o sizin bebeğiniz sizin yanınızda kimse sizden alamaz böyle şeyler düşünüp psikolojinizi bozmayın anneliğinizin tadını çıkarın aklınıza böyle düşünceler geldiğinde hemen dikkatinizi dağıtacak şeyler yapın

Eskiden annemler ilk yeğenim doğduğunda beşiğinin altına bıçak koymuşlardı benim aklım pek ermediğinden sordum niye diye lohusa kadın ve bebekle uğraşırlar okunmuş bıçağa gelmezler falan derdi.
Düşünüyorum da o kadar boş işler ki. Tamamen bilinç altı. Eskilerin bize dayattığı korkular. Düşünmeyin bunları korkutmayın kendinizi yok öyle şeyler kendinizi motive edecek şeyler yapın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…