- 29 Ekim 2007
- 2.174
- 1.026
- 698
- 41
- Konu Sahibi Sirine_4553
-
Valla bence bakıcı baksın kv sürekli nazlanicak ben bakıyorum diyecek ben olsam baktirmam hatta evinden öyle bi gonderirdim ki bi dha ne yüzüne bakardim ne de evime kabul ederdimbakıcının masrafı sabah hazırlayıp goturmek aksam ıs cıkısı almak yerı gelıcek bakıcının ozel ısı olucak bakamam dedıgınde ısten ızın almam munkumkun degıllllllll...delırıcem
Canım Allah yardımcın olsun, inşallah bebeğiniz büyüyünce Kvniz Ramazanda iftarı beklesin demezYaklaşık 20 gün önce doğum yaptım sezeryan ile.Daha doğum yapar yapmaz bir kaç gün içinde evden iş yerinde yerime bakacak olan bayan bazı işleri yapamadığı için bilgisayarımdan çalışmaya başladım oh diyip yatamadım.
bütün gün bilgisayar başındayım.Neyse çalışmayı seven bir insanım..bu uzun uzadıya dert edilecek bir durum değil.Eşimin işi sebebi ile doğu ilindeyiz. doğumdan bir hafta sonra ailemin kaldığı ile geldim ve iş yerinde bazı eksik evraklardan dolayı on günlük bebeği anneme bırakıp işe döndüm 5 gü n eksik evrakları gece gündüz çalışıp tamamladım yeniden ailemin yanına döndüm.çocugum tam 40 günlükken işe başlamam gerekiyor.
ailem ujzakta kayınvalidem uzakta...aslında 25 ocak tarihine kadar raporluyum ama özel sektör işler yıl sonu yoğunlaşıyor gel diyor.
kayınvalidem gelip bebeğe bakacaktı yalnız daha doğum yapalı bir gün olmuştu ki 9 saatte bir altını değiş sütün gelmedi ise mama verme ...para mı dayanır beklet deyince çılgına döndüm...çocugu açlıktan öldürmemi istiyor snaırım yeni doğan bebeğin dokuz saat altı değişmez mi bide ben bakarım diye bana ümit veriyordu.günlerdir ağlıyorum....annemin kaldığım ile gelme şansı yok eşim kaba hal hareket lerinden dolaı geçmiş tete evliliğimde çok problem oldu annem kalamaz ve babam çalışıyor.annem bebeği burda bırak git çalş diyor ama çok özlerim....daha 40 günlük nasıl bırakayım.annem de eşin ile aranız iyi değil o kayınvaliden aç bırakır aglatır aglatır cocugu catlatır.daha cok kucuk evladım dıye arkasından aglarsın dıyor........kayınvalıdem 70 yasında zaten .eskı zaman gıbı kalorıferlı evde sarar sarmalar cocuga havale gecırtır mama vermez aglata aglata uyutur.bakıcı arıyorum ama bakalım bakıcı ne kadar bakar ısı bırakayım dıyorum ne yer ne ıcerız.esımın maasında kefıllık dolayısı ıle hacız var az bır mıktar alıyor maasından her an delırebılırım
benim bakıcı diye düşündüüm bayan haftanın altı günü çalışıyorum altı günbakıcak bebek çok küçük olduğu için evhamlanıyorum.ve bayan exstra bir saat de bakmazeşimle eşi aynı meslektenler şimdi kadınla anlaşmadan da yine mahmkum kalırım diye kayınvalidem i memleketine göndermek istemiyorum.çalışmak zorundayım maddi durmum yeterli değil.eşim sorumsuz[/QUO Sorumsuz kocanın borçları için çalışıcana annenin yanında kal orda çalış hem bebeğine iyi bakılır hem sende ayrı kalmamış olursun
Babası düşünmüyor,babannesi ölsün diyor elalem niye düşünsün ki,işverenler tabiki kendini düşünüro el kadar yavrunun hakki altinda kaliyorsunuz hepiniz,o kendini bilmez isverenler dahil..cocuk dunyaya geldigine gelecegine pisman olmus,ya birakin isinizi,dunya ustunde is mi kalmadi.cocuk onun bunun elinde surunuo,zavallim
Yaklaşık 20 gün önce doğum yaptım sezeryan ile.Daha doğum yapar yapmaz bir kaç gün içinde evden iş yerinde yerime bakacak olan bayan bazı işleri yapamadığı için bilgisayarımdan çalışmaya başladım oh diyip yatamadım.
bütün gün bilgisayar başındayım.Neyse çalışmayı seven bir insanım..bu uzun uzadıya dert edilecek bir durum değil.Eşimin işi sebebi ile doğu ilindeyiz. doğumdan bir hafta sonra ailemin kaldığı ile geldim ve iş yerinde bazı eksik evraklardan dolayı on günlük bebeği anneme bırakıp işe döndüm 5 gü n eksik evrakları gece gündüz çalışıp tamamladım yeniden ailemin yanına döndüm.çocugum tam 40 günlükken işe başlamam gerekiyor.
ailem ujzakta kayınvalidem uzakta...aslında 25 ocak tarihine kadar raporluyum ama özel sektör işler yıl sonu yoğunlaşıyor gel diyor.
kayınvalidem gelip bebeğe bakacaktı yalnız daha doğum yapalı bir gün olmuştu ki 9 saatte bir altını değiş sütün gelmedi ise mama verme ...para mı dayanır beklet deyince çılgına döndüm...çocugu açlıktan öldürmemi istiyor snaırım yeni doğan bebeğin dokuz saat altı değişmez mi bide ben bakarım diye bana ümit veriyordu.günlerdir ağlıyorum....annemin kaldığım ile gelme şansı yok eşim kaba hal hareket lerinden dolaı geçmiş tete evliliğimde çok problem oldu annem kalamaz ve babam çalışıyor.annem bebeği burda bırak git çalş diyor ama çok özlerim....daha 40 günlük nasıl bırakayım.annem de eşin ile aranız iyi değil o kayınvaliden aç bırakır aglatır aglatır cocugu catlatır.daha cok kucuk evladım dıye arkasından aglarsın dıyor........kayınvalıdem 70 yasında zaten .eskı zaman gıbı kalorıferlı evde sarar sarmalar cocuga havale gecırtır mama vermez aglata aglata uyutur.bakıcı arıyorum ama bakalım bakıcı ne kadar bakar ısı bırakayım dıyorum ne yer ne ıcerız.esımın maasında kefıllık dolayısı ıle hacız var az bır mıktar alıyor maasından her an delırebılırım
Allah aşkına bırak işini ya bebeği ne bak ailen yardım etsin kp yardım etsin ama o çocuğa kendin bak kalbi delik bir bebeğin var ve sen çalışıyorsun ağır olcak kusura bakam ama madem çalışacaksın dogurmasaydin maddi durumun duzelince çocuk yapsaydinOldukça kaygılıyım evladım için ..çalışmak zorundayım maddi durum gereği ama kayınvalidem mi bakıcı mı günlerdir gelip gidiyorum .bakıcı kadına da söz vermiş gibi oldum bak çocuga diye şimdi getirmiyorum desem ayıp olmaz mı...kayınvalidem bir iki gündür iyi davranıyor ..yıkanan çamaşırı asıyor sofrayı topluyor dün bebek yıkarken yardım etti sabah işe giderken ben hazırlanayım diye alıp yanında uyutuyor...ama gene kavga ederiz diye korkuyorum bakcııyı da devreden çıkarmak istemiyorum kadının evinde tüm eşyaları bebişin bezdir mamadır götürdüm.iyi bir kadın ama üç çocugu var ne kadar bakar diye endişeleniyorum.kalbinde delik var kuzumun zaten azıcık aç kalsa morararana kadar ağlıyor.kadın yemek yaparken banyosundayken kendi çocukları okuldan geldıgınde her dakıka bebegımle ılgılenmezkı
Yaklaşık 20 gün önce doğum yaptım sezeryan ile.Daha doğum yapar yapmaz bir kaç gün içinde evden iş yerinde yerime bakacak olan bayan bazı işleri yapamadığı için bilgisayarımdan çalışmaya başladım oh diyip yatamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?