- Konu Sahibi Sirine_4553
bıraz da evhamlıyım .......nasıl olacak cok kucuk bakıcı nasıl bakar dıye
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İşine raporun süresinde dönmemeyi düşünemiyorsunMalesef eşim tamam bakarım dese de inanın hergün benimle kavga eder ...eve erzak bile almaz ...durumu yok onu da suçlayamam icralarından dolayı ...ama onun zamanında yaptığı hataları ben çekiyorum...o çekmiyor.özel sektör malum insan sömürüsü insanlık dışı muamele gördüğünüz yerlerden biricocugu nıye yaptın kardesım dıyen cok oluyordur ama ben ıs yerı adam gıbı bır calısan alır yerıme bakar dıye dusundum...bu ıkıncı personel bundan oncekı kactı...bu personel ıse ıs yapmamamk ıcın dırenıyor.aradım konustum benı ıadare et uc gun sonra sende hamıle kalabılırsın dedım.yok ben ıdare edemem dedı.cok yogun olacakmıs onumuzdekı ay ben nasıl ıdare edeyım dıyor.o ben ıdare ederım demez se mudur de hadı gel basla dıyecek
annem babam çalıstıgı ıcın ben gelemem ben de senı evladından ayırmak ıstemem ama sende kalamam dıyor ..cocugu bırak kendın gıt calıs dıyor.gelmeme durumu kesınlestı....kayınvalıdem zaten bır kabus cocuk ammayı yemese ıkı saat sonra aynı mamayı teper cocuga saatlerce altını degısmez sonra cocugun pısıgı hastalıgı adı baktı olur..ama cocugum da zebıl...esım ayrı bır dert bır aydır oglunu neredeyse gormuyor.ole delı dıvane aramıyor.merak etmıyor.bu kadar hastane ye gıdıyorsunuz cebınızde paranız var mı yok mu sormuyor.bosanmayı bıle dusunuyorum...işe 25 Ocak'a kadar başlamayın. kimse size madalya vermez o iş yerinde yavrunuzu bırakıp ta işe gittiniz diye. yasal olarak sanırım 1 yıl sizi bu nedenle kovamazlar. bilen arkadaşlar aydınlatır sizi zaten. haklarınızı iyice öğrenin, korkmayın bu durumlarda karar büyük ihtimal sizin lehinize sonuçlanır.
Annenizi de anlamadım. afedersiniz de s.çarım damada. damat neymiş benim kızımın, torunumun bana ihtiyacı varken? eşinizle konuşun, annenizi ikna edin. akşamdan akşama görüşecekler zaten. iki koca insan o minnak için katlansınlar birbirlerine bir kaç ay, kan yok ya arada.
işe başlayıp, anneciğiniz de yanınızda olunca, o minnak yavru günden güne büyüyünce depresyon mepresyon kalmaz.
saçma kv. niz de anneniz var diye öyle zırt pırt gelmez.
bebiş 1 yaşına gelene kadar saatlik izinlerinizi iş yeri ile görüşüp- ki bu insanlara laf anlatmak zor olur ama- Cuma veya Pazartesi toplu kullanırsınız, annenize arada bilet alır gönderirsiniz 3 gün babanızın yanına.
yavaştan da bir bakıcı ararsınız,aceleye getirmeden, ölçüp tartarak hatta bakıcının deneme süresinde de anneciğiniz gözler bakıcıyı olur biter.
Allah kolaylık versin, yavrunuzu bağışlasın.
bu arada kalp deliği için inşallah hafif derecelidir eğer öyle ise hiç korkmayın büyük ihtimal ergenlikte atlatır kuzucuk inşallah.
e babanız çalıştıysa ne olmuş? anlamadım ki ben. neyse gelmeyecek belli ki daha fazla deşip sizi üzmeyeyim.annem babam çalıstıgı ıcın ben gelemem ben de senı evladından ayırmak ıstemem ama sende kalamam dıyor ..cocugu bırak kendın gıt calıs dıyor.gelmeme durumu kesınlestı....kayınvalıdem zaten bır kabus cocuk ammayı yemese ıkı saat sonra aynı mamayı teper cocuga saatlerce altını degısmez sonra cocugun pısıgı hastalıgı adı baktı olur..ama cocugum da zebıl...esım ayrı bır dert bır aydır oglunu neredeyse gormuyor.ole delı dıvane aramıyor.merak etmıyor.bu kadar hastane ye gıdıyorsunuz cebınızde paranız var mı yok mu sormuyor.bosanmayı bıle dusunuyorum...
şikayet edeceğini söyle.önünde 3 aydan fazla zaman var...sanki lütfediyor gibi bir de emzirmen için arda gönderirim ne demek? zaten resmi işe başlangıcından sonra süt iznin var...10 yıllık evliyim ...aldırmayı düşünmedim de değil..yıllar sonra bebeğimiz oldu icralarımız yokken denendik olmadı sonra bu zamana nasip oldu.iş yerindeki müdür gelirsin aada seni emzimek için gönderirim dedi.gelgelelim o yogunlukta o ıznım ucup gıder sımdı hadı ben gelmıyorum desem tepkılerı cok ters olacak bılıyorum rapor sonu ıse donmemem lazım yoksa burnumdan getırırler ..basladıgım gun cıkarırlar ısten
anneme bırakınca da özlerim uçakla bile 2.5 saat ..ya birşey olsa benden uzakta diyorum vicdan azabından ölürüm herhalde ...ve bunca sıkıntıyı ben düşünürken e hallederiz diyen hiç dertlerime ortak olmayan eşime de öyle kızıyorum kii...iyi çık işten diyor ama geçinemeyeceğimizi ve benim işe dönmek zorunda olduğumu biliyor.ona göre annesi bakar beni öldürmedi ya diyor.....benide o büyüttü mantığı...ya altı değişmemekten dolayı idrar yolu iltihabı olsa ya ağlamaktan çatlasa ...ya beynimde türlü türlü senaryolar var...evladım için endişeleniyorum ..kayınvalideme bırakmak istemiyorum evime bir gün bile gelsin istemiyorum