• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lohusalikta yuksek tansiyon yasayanlar

Evet bende yaşıyorum 30 haziranda genel anesteziyle sezeryan oldum normalde yerlerde sürünen tansiyon 20/11 olmuş bir gece acile gittim dahiliyeci geçer dedi 15 gün ilaç kullanıp kafama göre buraktım sonra tekrar yükseldi şu anda bebeğim 3 aylık bende 1 aydır alfamet alıyorum sabah akşam kardiyolog bunu verdi iki ay kullan gel dedi bakalım inşallah düzelir ama ilaç içmeme rağmen şu anda 15/9 akşam mantı yedim ve hamur işleri yükseltiyor ailedede var yoksa diyorum inşallah kalıcı olmaz
Merhaba düzelme varmı sizde kalıcı mı oldu çarpıntı oluyor hep düşük olan tansiyon 14 15 hatta 17 bile oldu Dr geçeçek diyor ama yok yani:(

Merhaba düzelme varmı sizde kalıcı mı oldu çarpıntı oluyor hep düşük olan tansiyon 14 15 hatta 17 bile oldu Dr geçeçek diyor ama yok yani:KK43:

Merhaba canım, sende bir gelişme var mıydı? Geçti mi tansiyonun? Ben de şuan hastanedeyim 1 hafta önce doğum yaptım bir türlü tansiyonumu düşüremiyorlar.

Ben de spinal anestezi ile doğum yaptım ve doğumdan 4 gün sonra yüksek tansiyon problemim çıktı ortaya,200/120 ile acile gittim.3 ay olacak hâlâ ilaç kullanıyorum,bu konuya yazan arkadaşlar geçti ya da geçmedi diye bir şey yazsalar da bilgi edinsek.

Ben de spinal anestezi ile doğum yaptım ve doğumdan 4 gün sonra yüksek tansiyon problemim çıktı ortaya,200/120 ile acile gittim.3 ay olacak hâlâ ilaç kullanıyorum,bu konuya yazan arkadaşlar geçti ya da geçmedi diye bir şey yazsalar da bilgi edinsek.
canım senin rahatsızlığın ne durumda bilgilendirirsen çok sevinirim

Doğum yapalı 10 gün oldu, beloc ve norvasc verdi kardiolog. Doğum öncesi normaldi, doğumu tansiyonum 20'ye yükseldiği için acil yaptı doktorum. Çok şükür oğlum ve ben iyiyiz ama kime sorsam tansiyon bir süre yüksek kalır diyor. Şu an günlük ölçümlerle takip ediyorum en düşük 14/9'u gördüm. Biri birine uymuyor dün akşam 16/11'di mesela. İyileşenler varsa ne zaman iyileştiklerini yazabilir mi?

meraba arkadaşlar bende 3 ay önce doğum yaptım 4 gün önce birde tansiyonum 15 10 Lara yükseldi spinal anestezi ile oldum şuan olcuyorum durmadan değişiyor 13 10 14 10 diye düzelen varmı aranızda çok korkuyorum

Doğum yapalı 10 gün oldu, beloc ve norvasc verdi kardiolog. Doğum öncesi normaldi, doğumu tansiyonum 20'ye yükseldiği için acil yaptı doktorum. Çok şükür oğlum ve ben iyiyiz ama kime sorsam tansiyon bir süre yüksek kalır diyor. Şu an günlük ölçümlerle takip ediyorum en düşük 14/9'u gördüm. Biri birine uymuyor dün akşam 16/11'di mesela. İyileşenler varsa ne zaman iyileştiklerini yazabilir mi?
Sizin iyileştimi acaba. Aynı durumu yaşıyorum şu anda

Evet bende yaşıyorum 30 haziranda genel anesteziyle sezeryan oldum normalde yerlerde sürünen tansiyon 20/11 olmuş bir gece acile gittim dahiliyeci geçer dedi 15 gün ilaç kullanıp kafama göre buraktım sonra tekrar yükseldi şu anda bebeğim 3 aylık bende 1 aydır alfamet alıyorum sabah akşam kardiyolog bunu verdi iki ay kullan gel dedi bakalım inşallah düzelir ama ilaç içmeme rağmen şu anda 15/9 akşam mantı yedim ve hamur işleri yükseltiyor ailedede var yoksa diyorum inşallah kalıcı olmaz
tansiyonunuz geçti mi acaba

Merhabalar eski konu ama duzeldı mı tansıyonunuz.
1 ay once dogum yaptım.hamileyken alfamet içiyordum.dogumdan 2 3 gun sonra 10lara 9 lara kadar dustu tansiyonum.alfameti 4 içerken 2 ye dusurdum.iyiydı hersey.dun e kadar.
18 19 lara çıkan tansıyon la kardoyologa gıttım.norvascy 5 mg baslandı. Ama 10 larda 9 larda degıl tansıyonum ilaca ragmen 13 14 en dusuk 12.çok tedırgınım.panik atakım da var zaten.tansiyon çıktıkça atak geliyo atak geldıkce tansıyon çıkıyor.

Arkadaşlar tansiyon probleminiz geçti ben bir hafta olduğu sezeryan olalı. Doğumda hiç Bir problemim yoktu. Sezeryan sonrası üç gün sonra başladı 190/110 ile acile gittim. İki gündür 17/10 dan aşağı inmiyor. Lütfen yardımcı olun sizin nasıl indi

Back