Lohusalıkta kanama

E_S_M_E_R

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2012
224
4
46
İzmir
Kızlar ben 2 Ağustosta sezeryenle doğum yapmıştım. Ogün bugün kanamam devam ediyor. Bazı dönemlerinde kanlı akıntı gibiydi ama bazı dönemlerinde şuanda da olduğu gibi kanama şeklinde.Sizce bu normal mi? Böyle bir durum yaşayanlarınız var mı?

bende 3 agustos da epidural sezerryanla doğum yaptım ve hala kanamam devam ediyor senin anlattığın şekilde hemde :) yalnız olmadığımı bilmek içimi rahatlattı

evet benim 2ci sezaryanım hazıran da dogum yaptım 50 günden vazla sürdü 20 25 gün hep kanama gördüm sonrada azar azar kanama ve kahve rengi lekeler oldu 40 bittikten sonra 4 5 gün tekrar kanamam oldu sezaryanda böyle oluyor demek ilkinde de başima gelmişti lekelerle ve kanamalarla beraber 2 ay oldu tabi o lekeler abartılacak şekılde değil bi bakıyon gelıyo bı bakıyon bişiyok cie yapıyo:52: ama sinir bozucu :50:

Demek yanlız değilmişim, biraz rahatladı içim kızlar. Bende epidural sezeryan oldum.Kasık bölgem ve göbeğim halaa uyuşuk.Kızlar sizi bilmemde ben çok zorlandım epidural sezeryende. Epidural mahfetti beni,o an çığlık ata ata ağladım. Doğumdan daha zordu. Şayet bir daha doğurucak olursam genel anastezi yaptırcam yeminle. Sezeryandan sonra kanama olmaması normal mi diye sormuş arkadaş, bilmiyorum da normalde ameliyattan çıkıp yatağa yatırır yatırmaz alttan kanama başlamış benim. Bakıp kontrol ediyorlardı o ara.

Demek yanlız değilmişim, biraz rahatladı içim kızlar. Bende epidural sezeryan oldum.Kasık bölgem ve göbeğim halaa uyuşuk.Kızlar sizi bilmemde ben çok zorlandım epidural sezeryende. Epidural mahfetti beni,o an çığlık ata ata ağladım. Doğumdan daha zordu. Şayet bir daha doğurucak olursam genel anastezi yaptırcam yeminle. Sezeryandan sonra kanama olmaması normal mi diye sormuş arkadaş, bilmiyorum da normalde ameliyattan çıkıp yatağa yatırır yatırmaz alttan kanama başlamış benim. Bakıp kontrol ediyorlardı o ara.

benimde kötü geçti karnımın deşildiğini hissetmek psikolojimi baya bi etkiledi öyleki bebeğimi bana getirdiklerinde ağlamaktan ne öpebildim nede koklayabildim neden ağlıyorsun dediklerinde sevinçten diyebildim ama yaşadığım korkudan dı :(

benimde daha ayılırken kanamam vardı evdede 2 gün az az oldu bi daha yok 28 gün oldu doğum yapalı

kızlarrrr valla yalnız olmadığımı öğrendim valla içim rahatladı.ben de 7 temmuzda doğum yaptm 20 gün normal kanama ondan beridir de lekelenme gibi oluyo bitti derken bir daha.ben doktora gittim emzirdiğin için olabilir dedi.siz gittiniz mi doktora

bende 12 ağustosta normal doğum yaptım gayet rahat bi doğumdu 2 tane dikişim vardı ama 40 gün boyunca devam etti kanama tabi sonraki günler azaldı ama hala bazen oluyor lekelenme şeklinde bilemedim dr gitsem mi ama o masaya çıkmak stemiyorum

Şükür bitti kanamam. Tam 2 ay sürdü yaw. Vallahi bıkmıştım. Doktorada gitmedim. Zaten bebekle uğraşmaktan nefes almaya bile zaman yok.

Back