ahhh biz kadınlar.durmadan depresyona gireriz ne olacak halimiz.ben tam çocuklar 3 yaşına geldi artık rahatladım ooooh diyordum kii rahat battı hamile kalmışım meğerhadi yaama ben bi mutluyum bi mutsuz duygusal yönden dengesizim ben eskisi gibi olmak istiyorum eylülde bide çalışıcam çalışınca daha mı kötü olcak acaba
sabır canım sabır.ben ikiz bebeklerime geceleri tek başıma baktım.ikisini aynı anda çoook emzirdim.ama Allah sabır güç veriyor.ve ikizlerim doğduktan sonra bir kadının ne kadar güçlü olabileceğini neler yapabileceğini anladım.Allah yardım ediyor.ben onları aynı anda emzirirken geceleri el ele tutuşurlardı o görüntü her şeye bedeldi.annelik zor zanaat ama yapamıycak olsaydık Allah vermezdi zaten.şimdi 3 yaşındalar ve ben istemeden hamile kaldım.2.5 aylık oldu şimdi.hiç düşünmüyorum geceleri ama gündüzler zor olacak evet.inşallah bunu da başarıyla atlatırım.Allah bizlere de bebişlerimize de sağlık versin.hayat böle cok sıkıcı hep bunalım takılınca ama sızın kacıncı bebek bıde benım bebegım 45 gunluk ne zaman yorulmadan uykulu gunlere kavusucam
canım mevsim avantajın var,bahardayız,önümüz yaz,sen bol bol dışarıya çıkabileceksin bu çok faydalı ve avantajlı...
ben birini eylülde birinide geçtiğimiz ekimde dünyaya getirdim,ikisininde önü kışa geldi,halen cebelleşiyorum depresyonla...
ilkindede yaşadım,hele ikincide dibe vurdum...sorunlu,bol hastalıklı bir hamilelik,kış mevsimi,yalnızlık hep arttırdı benim depresyonu...
yürüyüş ya,yardım al yakınlarından...yalnız kalmmamaya çalış...
Bende ilk doğum yaptığımda dünyanın en mutlu isanı sanmıştım kendimi fakat bu durum dediği gibi çok kısa sürdü hemen loğusalık depresyonuna girdim bunda sütümün geç gelmeside çok etkili oldu hamileyken her gece rüyamda bebeğimi emzirirken görüyorken bir anda mama vermeye başlamak insana çok acı geliyor gerçekten. Allahtan atlattık o günleri bende ağustosun son günü doğum yaptım ve herkes gibi eve kapandım bütün kış buda çok etkili oldu depresyoa girmemde birde üstüne alınan kilolar eklenince valla zar zor topladım kendimi hala kilolarla savaşmaktayım(. ama hepsi geçiyor yani önceden kırk yılda bir dışarı çıkardık ondada oğlum durmazdı böyle annesiyle gezen 8-9 aylık bebeklere çok imrenirdim benimki ne zaman olacak öylede gezecez derdim şimdi bebeğim 7 aylık ve dileğimce geziyorum. o günlerde bana hatıra sadece kilolarım kaldı inşallah onlarıda verince eski mutlu günlerime döneceğim. inşallah sende çabucak atlatırsın bu günleri. Aslında eşleride çok rolü var çabuk atlatmanda benim eşim yeni işe girmişti ve çok çalışıyordu o yüzdende uzun sürdü benim atlatmam yani eşin ne kadar destek olursa o kadar çabuk geçiyor bu günler. Bebeklerimizle her zaman uzun mutlu günlerimiz olsun inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?