Lohusalık

Synmm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2021
223
128
33
Hayırlı günler istemeyerek yaşadığım sıkıntımı paylaşmak istiyorum hamileliğim sıkıntılı gecti psikolojim pek iyi değildi 15 gün oldu doğum yapalım yavrumu aldım kucağıma yüzüne bakınca hep ağlamak geliyor içimden ona bakamamaktan yetememekten buyutememekten korkuyorum panik oluyorum ağladığında oysaki yeğenlerimi büyüten birisiyim ilk defa bebek bakıyorum gibi sürekli bir ağlama hissi evde tek başıma kalmaktan korkuyorum ablamla kardeşim gelmişti şimdi gittiler herkesin evi var bu kadar kala bildiler şimdi ne yapcam bilmiyorum icim sıkılıyor nasıl baş etcem diye ruh halim dalgalanıyor bir aklim bakarım diyor bir aklim nasıl bakcaksin diyor çok saçma bir durumun içindeyim evde durmak istemiyorum sıkıldım artık bu depresif hallerimden bunlar geçici bir durumun benim gibi yaşayan oldumu hiç

Merhaba
Zaten tam da bu ruh halinin adı işte lohusalık. Bebek doguyor5ve sancısı bitiyor amam bir annenin doğumu devam ediyor. Yasadiklariniz normal ama şunu unutmayın
Siz artık bir bebeğin annesisiniz
Mükemmel annelik diye bir şey yoktur
Yeterince iyi anne olmak vardır
Siz bebeğinize her türlü şartta en iyi bakabilecek olan tek kişisiniz. Sizden baska kimse o bebeğe sizin gibi bakamaz ve sizin onu anladiginiz gibi anlayamaz.
Her şey geçecek
Çok istiyorsanız bebek arabasına ya da alın kucağınıza bir 15 dk dışarı çıkın bir hava alın size de bebeğe de iyi gelir

Duygusal ani değişimler olabilir tecrübeli değilim henüz bu konuda bir şey diyemem ama en büyük destek kişisi bence eşimiz olmalı her anlamda.

Duygusal ani değişimler olabilir tecrübeli değilim henüz bu konuda bir şey diyemem ama en büyük destek kişisi bence eşimiz olmalı her anlamda.
Şükür eşim her daim yanımda destekcim elde olan bir durum değil beyine söz geciremiyorsun

Teşekkür ederim elimden geleni yapicam yavruma geçicek bunlarda Rabbimin izni ile insaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…