Lohusalık ve cinsellik

prenssannesii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2020
15
10
29
Kızlar merhaba 20 gun once dogum yaptim malum lohusayim esimle sakalasirken ıslamdım gusul gerektirir mi lohusayken gusul kabul olur mu

Şehvetle gelen sıvı gusül gerektirir şehvet yoksa gusüle gerek yok. Ayrıca lohusalık ve cunupluk ayrı şeylerdir yani tabi ki lohusayken de gusül alınır 🙂

:KK57:20 gün önce doğum yaptınız, şu an istekli misiniz? Hiç ağrınız acınız sızınız yok mu? Vay maşallah.
Sezaryan oldum dogum yaptigim gece esim cok yorulmustu yatagimi ona verip kendim sabaha kadar hastane icinde yurumustum yatarsam kalkamam korkusuyla cok sukur kolay oldu 🙏🏻😂

Sezaryan oldum dogum yaptigim gece esim cok yorulmustu yatagimi ona verip kendim sabaha kadar hastane icinde yurumustum yatarsam kalkamam korkusuyla cok sukur kolay oldu 🙏🏻😂
Ama o daha zor. Ameliyat oluyorsunuz, karnınız dikişli. Ağrı acı var. 20 gün çok kısa. 🤪

Almasına gerek yokki😌

İbadet açısından evet gerek yok ama onun dışında mesela lohusayken tırnak kesilebilir ama cunupken yıkanmadan kesilemez vücuttan kıl koparilamaz bu sebeple gusül alsa daha uygun olur. Tabi başta dediğim gibi eğer şehvet yoksa normal akıntı kabul edilir ve gerek olmaz.

X