Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amanınnn....Allah korusun hemile de mi kalınıyormuş o arada..yok yok hiç yaklaşmamak lazım ne olur ne olmaz..zaten karşıyım ben kendi adıma eşim de öyle ama..komşunuza kötü olmuş ama,bi de milletin lafı..kendileri hiç hata yapmazmış gibi..neyse aman dikkat tehlikeli bir dönem her şey olabilirelaktrik meselesibenim 2 ay boyunca kızımdan başkasını gözüm görmemişti. tabi bir de kanama durumu var, ilişki enfeksiyon açısından da çok tehlikeli olur. dikişli normal doğumsa ayrı bir sorun, dikişlerin açılma ihtimali falan.. riske ne gerek var canım, kaçmıo ya
komşumun gelini kırkı çıktıktan iki hafta sonra hamile olduğunu öğrendiolay olmuştu, herkes çok ayıpladı. bence bu konu eşler arasında tabi ama ben o olaya hala bir türlü anlam veremiyorum. nasıl özlemişlerse! ama yazık bebeği anne sütü alamadı tabi ve bebeklerin arasında 1 yaş bile yok! dikkatli olmak lazım..
![]()
![]()
![]()
bebeğin telaşından onumu düşünüyorsun ki bebeğin ilk ayları çok zor geçiyo uykusuzluk başta
kadın erkeğin bu ihtiyacını karşılayamazsa ne demek yaa inanamıyorum cinsellik sadece erkeğin ihtiyacı değildir tamamen karşılıklı olmazsa tek taraflı bir ihtiyaç giderme olursa zaten onun adı bambaşka bişey oluyor
arkadaşım kadın ve erkeğin biyolojik yapısı farklıdır fark edebildiysen.ama hala anlayamadıysan şöyle anlatayım:bir kadın birliktelik yaşamadığında vücudundan atması gereken fazlalık olmaz.ama bir erkek bir hafta yaşamazsa bile vücudu bunu atmak zorunda kalıyor.yani bu bir ihtiyaç halini alıyor.tabii ki bu her zaman erkeğin ihtiyacı olduğu için gerçekleşen bir şey oluyorsa hoş değil, ama bu da onlara kalmış.