- 21 Eylül 2015
- 39
- 32
N
Ne zaman duzelir 40 gun oldu nerdeyseKuculuyo canim o merak etme bende oyle kalcak sandim da duzeldi :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne zaman duzelir 40 gun oldu nerdeyseKuculuyo canim o merak etme bende oyle kalcak sandim da duzeldi :)
Canim benimki 2 ayi gecmisti duzeldigindeN
Ne zaman duzelir 40 gun oldu nerdeyse
O zaman banada daha zaman varCanim benimki 2 ayi gecmisti duzeldiginde
Kuculuyo canim o merak etme bende oyle kalcak sandim da duzeldi :)
Aynadan bakinca anlarsin tabi oncesinde baktiysan kiyas yapabilirsin.Cok pardon :)
Rahminizin acik oldugunu nereden anliyorsunuz?
Bu arada ben spinal sezeryan dogum yaptim 1 hafta once.
Biraz daha bekle canim acelen nearkadaslar oncelıkle ıyı gunler dılıyorum ben sezeryanla 35 haftalık ölü bebek dunyaya getırdım anıden bebegım karnımda vefat ettı guzel ve sorunsuz bır gebelıgım vardı bugun 20 .gunum lohusalıgmın sızden rıcam bana genıtal bolge temızlıgı konusunda yardımcı olmanız agda veya sirin zararı olurmu yoksa daha ne kadar beklemelıyım
Kızlar yeni üye oldum nasıl yaziliyor bilemedim ama size bi sorum olucak ben 45 gün önce doğum yaptım azda olsa kanamam devam ediyordu doktora gittim içimde parça kaldığını kürtaj olmam gerektiğini söyledi başına böyle birsey gelen varmi çok korkuyorumDoğum sonrası karın kaslarını güçlendirmek için egzersiz önerilir ancak egzersizlere 6 hafta sonra başlanmalı ve kasları çok zorlayan egzersizlerden kaçınılmalıdır.
Doğum sonrası cinsel arzularda bir süre azalma olur. Bu azalma genel olarak psikolojik kökenlidir. Genelde istek 12. haftadan sonra eski haline döner. Doğumdan sonra 20-25 gün sonra cinsel ilişki olabilir. Emzirme döneminde yükselen "Prolaktin hormonu" (Süt hormonu) kadında estrojen hormonunu baskılayarak vajende kuruluklara yol açabilir. Şikayetinizin çok fazla olması durumunda doktorunuza muayeneye gitmelisiniz
Burada yer alan hertürlü bilgi ALINTIDIR
Benimde 51 gün oldu sezaryenle doğum yaptım kanamam hâlâ var adet oluyor gibi normal mi ? Bilgisi olan yardımcı olsun