lohusalık depresyon

• Konu Sahibi Konu Sahibi ezhaz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ezhaz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2024
27
4
1
26
merhaba öncelikle nasıl yazsam bilmiyorum 8 aylık gebeyken annemm önümde felç geçirdi sonra tansiyon başladı panik ve korkudan sonra doğum yaptım 3 gün çok iyiydi 3 gece birden atak geçirdim ölüyorum sandıım bunaldım sonra psikiyatriye gittim ilaç verdi lu… 25 çocuğum emziremiyorum 18 günlük olduk kafamdaki düşünceler susmuyor ağlayasım geliyor çok çaresiziim mutsuzum 2,5 yaşında oğlum var odaklanamıyorum bu hiç bitmicek gibi hissediyorum hergün aynı döngü bitsin artık bu his panik atak mı nedir beni yedi bitirdi

Sakin ol Allaha sığın kendini bu kadar bunaltıcı düşüncelere dalma bende bugün lohusalık bitti zor geçirdim benim küçük çocuğum var 2 yaşına girecek daha birisi yeni bir aylık oldu ama sakın kal sabır et bende emziremedim sütüm kesildi mama veriyorum elden birşey gelmez COCUKLARİN İCİN KENDİNE GEL BOYLE PSİKOLOJİK SEYLER DUSUNME KAFANİ DAGİTACAK SEYLER DÜŞÜN ESİN DESTEK OLMUYOR MU

işe gidiyor geliyor elinden geldiğince yanımda ama geçmiyor bu his bana ne oldu bilmiyorum ne oldu diyorum sürekli bu düşünce beni mahvetti çaresiz yalnızım

işe gidiyor geliyor elinden geldiğince yanımda ama geçmiyor bu his bana ne oldu bilmiyorum ne oldu diyorum sürekli bu düşünce beni mahvetti çaresiz yalnızım
Sakin ol evde kuran aç dinle bu lohusalıkta insanı kötü basıyor o his genelde ağla içinde tutma eşinle konuş aglasanda normal bu psikoloji de olman çok çok kötü olucaksan anneni çağır kız kardeşini felan Allah korusun çocuklara fln şimdi kötü olma iyice

annem felçli ablamm anneme bakıyor kayınvalidem yanımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…