Yine dur tatlim cafede. Emir bebegini. Giy sling ile uzerien, sicacik sana sarilip uyusun. Sen de eski ortamina donup rahatla azicik.Sosyalleşmede sıkıntı yok akşamları kafemiz var 2 3 saatliğine oraya gidiyorum ama gündüzleri evin içinde boğulacak gibi oluyorum evleneli 1 buçuk sene oldu öncesinde eve sadece uyumaya gidiyorduk kafede çalıştığım için hiç evde durmadım hamileliğmde de öyleydi
Kız. Gündüz kaç gibi uyanıyor ve kaç kere uyutuyorsunuz gündüzErkek :) Sizin ?
Gündüz 9-10 gibi uyanıyor.Kız. Gündüz kaç gibi uyanıyor ve kaç kere uyutuyorsunuz gündüz
Peki gece kaç gibi uyutuyorsunuz ve en son gündüz uykusunu kaçta yapıyor? Bir de gece ne sıklıkla uyanıyor?Gündüz 9-10 gibi uyanıyor.
3 uyku falan yapıyor
Gece uykumuz yok bizim :) yani akşam saat 8 den sabaha karşı 3-4…Peki gece kaç gibi uyutuyorsunuz ve en son gündüz uykusunu kaçta yapıyor? Bir de gece ne sıklıkla uyanıyor?
Ve kaç saatte bir emziriyorsunuz
Ancak bile isteye hamile kalmışsınız. Çocuktan sonra eskisi gibi kafeye gidemeyeceğinizi, gezemeyeceğinizi öngöremediniz mi 27 yaşında biri olarak?Sosyalleşmede sıkıntı yok akşamları kafemiz var 2 3 saatliğine oraya gidiyorum ama gündüzleri evin içinde boğulacak gibi oluyorum evleneli 1 buçuk sene oldu öncesinde eve sadece uyumaya gidiyorduk kafede çalıştığım için hiç evde durmadım hamileliğmde de öyleydi
Her bebeğin kendine has bir düzeni oluyor sanırım. Benzetmek tabii ki yanlış ama bir çare işte birbirimize sorarak rahatlıyoruz. 4. Ayda bir atak varmış ondan sonra uykular kısmen düzeliyor diyorlar.Gece uykumuz yok bizim :) yani akşam saat 8 den sabaha karşı 3-4…
O saate kadar parça parça geçen uykularımız var.
Gündüz uykusunda problem yok.
Gece uyumadığı için gündüz istesem de uyandıramıyorum.
2 saatte bir uyanır.1 saat kadar uyanık kalıp tekrar uyur.
Garip bi döngüdeyiz biz :)
6.ay diye umutlanıyorum ben :))) 4.ay diyerek süreyi kısa tutup aksini yaşayınca hayal kırıklığı olsun istemiyorumHer bebeğin kendine has bir düzeni oluyor sanırım. Benzetmek tabii ki yanlış ama bir çare işte birbirimize sorarak rahatlıyoruz. 4. Ayda bir atak varmış ondan sonra uykular kısmen düzeliyor diyorlar.
6. Ayda bir de ek gıdaya başlıyoruz hadi bakalım6.ay diye umutlanıyorum ben :))) 4.ay diyerek süreyi kısa tutup aksini yaşayınca hayal kırıklığı olsun istemiyorum
İnşallah6. Ayda bir de ek gıdaya başlıyoruz hadi bakalım
İnşallah güzel ve kolay bir şekilde ilerler her şey
Ne saçma sapan bir soru tabi ki düşünüyordum fakat psikolojik olarak 27 yaşında biri olarak bu kadar kötü etkileneceğimi bilemezdimAncak bile isteye hamile kalmışsınız. Çocuktan sonra eskisi gibi kafeye gidemeyeceğinizi, gezemeyeceğinizi öngöremediniz mi 27 yaşında biri olarak?
Saçmalamışsınız !Ancak bile isteye hamile kalmışsınız. Çocuktan sonra eskisi gibi kafeye gidemeyeceğinizi, gezemeyeceğinizi öngöremediniz mi 27 yaşında biri olarak?
Ağzınıza sağlıkSaçmalamışsınız !
Tabi ki her anne biliyor bunu ama süreç hepsinde aynı ilerlemiyor.
Öleceğinizi bile bile neden yaşıyorsunuz gibi saçma bir yaklaşım olmuş.
Allahim nasil hemcinslerimiz var yazik yani.. Bir anneyi rahatlatacaginiz yerde daha da kötü hissetmesine sebep oluyorsunuz.Ancak bile isteye hamile kalmışsınız. Çocuktan sonra eskisi gibi kafeye gidemeyeceğinizi, gezemeyeceğinizi öngöremediniz mi 27 yaşında biri olarak?
Allahim nasil hemcinslerimiz var yazik yani.. Bir anneyi rahatlatacaginiz yerde daha da kötü hissetmesine sebep oluyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?