Lohusalık, boşanma kararı

Yaa neler yaşamışsınız öyle çok korkunç. Eşiniz şer.fsizin önde gideniz vicdansız bir pislik. Annesi daha beter. Barışacaksanız ailesi ile kesinlikle görüsmeyin. Bosanacaksanız da bosanın. Adam zaten lohusa eşine yenidoğan bebeğine acımamıs . Sonra evli kalsanız ne yazar. Pusetten bilerek mi düsürdü diye geldi akloma şahsen şikayet edin öyleyse.

Geçmiş olsun, neden sizin eve taşındılar orayı anlamadım. Sizin aile ağızlı kocanizdan da olmaz malesef...

Esinizin de sizin de cocugun kafatasi kirilmis diye bunun icin cirpinip, bunu dusuneceginize ilgi alanlarinizin su an kayinvalide, gorumce , anne filan olmasi cok enteresan… bebegi dert eden kimse yok sanirim
Kayın validem gibi insanları yargılayan biri daha ne yaşadığımı bilmiyorsunuz olayı kısaca özetledim lütfen insanları yargılamayın çünkü hikayemiz devam ediyor …..

Keşke kabul etmeseydim o kadar çok tanımıyordum onları şehir dışındalardı
Keşke ağacı yesermez ,eşiniz ailesinin ağzıyla hareket etmeye devam ettikçe barissaniz da sonunuz aynı olacak. 5 dk önce aarilip özür dileyen adam bir telefonla terör estiriyorsa devam etmenin anlamı yok. Çok zor bir karar ama yaşadıkların fragman.

Yanımdaydı saatlerce ağladı düşürme kazaydı barışsam barışmasam asla onlarla görüşmeyecem

Kayın validem gibi insanları yargılayan biri daha ne yaşadığımı bilmiyorsunuz olayı kısaca özetledim lütfen insanları yargılamayın çünkü hikayemiz devam ediyor …..
Ben kimseyi yargilamadim hanimefendi elbette ki olayi buraya yazdiginiz kadariyla bilicem bende herkes gibi ve bildigim bisey varsa ortada bi bebek olup boyle de buyuk bi olay atlatildiysa o bebegin anne ve babasnin odaginin buyuk noktasinin bebegin uzerinde olmasi gerektigi “kayinvalidem dedi ki, kardesleri bana gondermelj seyler paylasti, yada sen annemi nasil kovarsin
“ mevzulari bebegin yasadiginin yaninda hafif kaliyor kari koca kendi bebeginize vermelisniz bence dikkatinizi haa bebege boyle bisey olmasaydi bence tum gundeminiz bu olabilirdi bu arada madem kayinvalideniz insanlari yargilayan birisi bunu ona soyleyin buraya yazmanizin ona cok bi faydasi yok

Aynısını yapıcam sağolun

Bebeğe çok üzüldüm canım benim ya nasıl acı çekmiştir eşinizi tek taraflı dolduruyor olabilirler. Artık hepimizin şunu öğrenmesi lazım eşlerin kafası sismesin diye hiçbir şeyi alttan alıp görmezden gelmemeliyiz kafası şişen şişsin herkes yapılanın farkında olsun.

Kaynanam gösterişi sever erkek torun ya gelenimiz gidenimiz görsün diyordu keşke izin vermeseydim o an sadece bebeğim kucağımda da diye mutluluktan havalarda ucuyordum

İlk cümlelerden sonra daha okumadım.
Ona ses etmedim buna birşey demedim.
Sen böyle kendini ezdirirsen üzerine binen çok olur.
Bu iylik felan değil başka bir boyut.
Azıcık milletin ağzının payını verip kendinizi savunun.

Konu başlığında lohusa yazıyor ve bu yorumları yapıyorsunuz , teşekkür ederim sizden fikir istemiyorum

Bebeğinizin kafatası kırığının kayınvalide ve görümcelerden daha önemli olduğunu söylediğimiz için mi yorumlara seçerek cevap veriyorsunuz ya da bunu söyleyen üyelerin yorumlarını istemiyorsunuz?

Alakası yok bebeğim var arada beşik sallıyorum gördüklerime cevap veriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…