Doğuma Hazırlık lohusa yatağı için neler hazırladınız

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
yok artik millet yatak odama kadar girecek mi bide:umursamaz:

bir zahmet ben kendimi toparlayinca gelsinler o zaman ben yatmam gereken bir dönemde misafir felan karsilayamam, hasta ziyaretine gittiginizde hastadan bizim icin özel bir hazirlik beklemeyiz lohusanin ne farki var

bende aslinda logusa yatagi yapmayi çok istiyorum, ama nasil yapabilirim onu bilemiyorumm... ilk kizimda bilmiyordum yapmadim kimsede bilmiyordu ki sanirim bana bisey soylemediler:KK43: .... neyse simdi burda soyle oluyor , normal dogumda bile bebekle beraber hastanede aù 5 gun kaliyorsunuz.. sonra eve çikiyorsunuz , yani bebek neredeyse 1 haftalik iken... bu sure içinde hastahanede birsuru ziyaretçileriniz oluyor . benim aklima takilan eve çikinca logusa tayagi hazirlamak istiyorum ama , burdaki tanidiklar bebek en az 1 aylik olmadan onu ziyarete gelmiyorlar... baslayincada ardi arkasi kesilmiyor tabiii.. her gelene tabak içersinde degisik seylerden olusan yiyecekler hazirlaniyor.. yani gun içi oturmasi gibi.. bebegi gorup hediyesini birakip gidiyorlar... sormak istedigim logusa yatagini hangi zaman için hazirlamaliyim? serbeti hastanede mi dagitsam acaba?? nasil yapsam bilmiyorum ama çok istekliyim açikçasi fikirlerinizi bekliyorum kizlarr sevgilerimle....